Theo Rose si Anghel Damian au ales nasa copilului. Cine il va boteza pe micutul Sasha

/ / Modificat: 2023-06-19
Theo Rose si Anghel Damian au ales nasa copilului. Cine il va boteza pe micutul Sasha

Theo Rose a devenit mamica saptamana trecuta, iar de cateva zile a si ajuns cu bebelusul acasa. Micutul Sasha Ioan, asa cum a fost botezat, a fost primit cu dragoste si caldura atat de familia artistei, cat si de cea a regizorului. Cei doi parinti au ales deja nasa de botez a baietelului lor, inca dinainte ca acesta sa vina pe lume.

Artista are o legatura speciala cu familia ei, astfel ca a ales sa isi onoreze tatal dandu-i bebelusului ei si prenumele Ioan. Si cu sora ei mai mare, Raluca, Theo are o legatura speciala, asa ca atunci cand a aflat ca urmeaza sa devina mama, s-a gandit ca sora ei este cea mai potrivita persoana pentru a-i boteza copilul. Cele doua sunt apropiate de varsta si au crescut impreuna. Mai mult, le leaga si pasiunea pentru muzica, pentru ca Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose, canta muzica populara. De la ea a invatat si artista sa cante in copilarie, doar ca ulterior a mers catre zona de muzica usoara.

"Sunt fericita pentru Theo, pentru ca traverseaza o perioada atat de minunata din viata ei, ca viata i s-a asezat atat de frumos si ca este un semn ca Dumnezeu, cand considera ca este momentul, le asaza El cum nu se poate mai bine. Am emotii, intr-adevar, si sunt incantata si extrem de fericita ca m-au ales sa fiu nasa. Am mari emotii, imi vin lacrimi in ochi cand vorbesc despre asta. Sa vina pe lume sanatos, il asteptam cu bucurie", spunea Raluca Diaconu, in cadrul emisiunii Teo Show, cu putin timp inainte de nasterea micutului Sasha.

La scurt timp, dupa venirea pe lume a bebelusului, Raluca Diaconu a publicat un mesaj emotionant pe Instagram, pentru a marca nasterea nepotelului si, in acelasi timp, a finutului ei. "Sasha e atat de frumos si de pur ca doar printre lacrimi il pot privi! Traire de matusa si nasa", a transmis cantareata de muzica populara, la cateva zile dupa ce sora ei a nascut.

FOTO: Facebook/Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Botez copil Vedete copii Theo Rose

Articole recomandate

Citeste si despre