Theo Rose, sedinta foto inedita in a opta luna de sarcina: „N-am vrut in nicio revista”

/ / Modificat: 2023-05-18
Theo Rose, sedinta foto inedita in a opta luna de sarcina: „N-am vrut in nicio revista”

Theo Rose a intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru venirea pe lume a bebelusului. A mai ramas o luna pana cand artista si iubitul ei, Anghel Damian, isi vor cunoaste baietelul, iar viitoarea mamica a tinut sa aiba cateva amintiri din perioada in care inca are burtica. Astfel, Theo Rose a facut o sedinta foto in care si-a pus in valoare perfect burtica de gravida si a transmis un mesaj pe retelele de socializare.

Artista nu a facut un secret din faptul ca, pe parcursul sarcinii, s-a confruntat cu tot felul de stari si schimbari de dispozitie, din cauza hormonilor. Cu toate ca nu a fost mereu usor pe perioada sarcinii, Theo Rose s-a bucurat din plin de aceste luni si de schimbarea care a venit in viata ei.

Cu o luna inainte de a-si tine in brate bebelusul, cantareata s-a lasat pe mana stilistului si a make-up artistului si a pozat cu burtica la vedere. A postat si pe retelele sociale doua imagini, alaturi de cateva ganduri, pe final de sarcina.

„N-am fost o cocheta in timpul sarcinii. M-am imbracat in haine largi si rare au fost zilele cand m-am aranjat putin, in afara filmarilor si concertelor. Si atunci pentru ca n-am vrut sa inspaimant pe cineva. Exista zile cand radiezi, intr-adevar dar si zile cand arati aproape a varcolac, adusa de spate, cu o fata acra si multe iritatii pe ea. Asa ca in conformitate cu salturile hormonale aferente perioadei, prietenii mei m-au machiat, m-au imbracat si m-au ajutat sa ma transform in fel si fel si sa imi creez niste amintiri demne de revistele din afara. Ca tot acolo am mai vazut poze de astea. Si n-am vrut in nicio revista, dar eu le am pregatite pentru cand or vrea sa isi aminteasca de mine la tinerete. Am ales sa pozez mai deocheata insarcinata fiind pentru ca e pentru prima data cand au rasarit niste forme si la mine… daca te uiti dintr-o parte”, a transmis Theo Rose, prin intermediul retelelor de socializare.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sarcina avansata Theo Rose

Articole recomandate

Citeste si despre