Theo Rose, indignata de ceea ce se intampla in scolile din Romania: "M-am ingrozit"

/ / Modificat: 2023-04-11
Theo Rose, indignata de ceea ce se intampla in scolile din Romania:

In ultimele saptamani, in scolile de Romania au avut loc incidente socante. In spatiul public au aparut mai multe filmari in care elevii isi bat joc de profesorii lor, ii ameninta sau chiar ii ranesc. Cantareata Theo Rose a avut si ea o reactie dura vizavi de aceste violente. Artista s-a aratat extrem de indignata si a postat pe retelele de socializare un mesaj catre elevi, mai ales ca in curand va deveni si ea mama de baiat. 

„Sunt răcită a cincea oară în șapte luni. Voi știți că eu mai discut cu voi multe lucruri, cu unele dintre ele sunt sinceră și vă spun. Eram curioasă, că văd pe net și mă întristează rău de tot. Am văzut acum cu elevii și cu ce se întâmplă prin școli, dintr-o dată apar tot felul de cazuri. Eu mă întreb ce se întâmplă cu ei acum, ei sunt posedați de diavol că e postul Paștelui și că suntem în apropiere de marea sărbătoare sau lucrurile astea se întâmplă oare frecvent în școli și că noi habar nu aveam și că nimeni nu zice și nimeni nu face nimic să le rezolve. Scădem nota la purtare!

M-am îngrozit când astăzi mi-au apărut pe Facebook niște elevi din Prahova, de la mine, care terorizau o profesoară. Unul îi filma, ceilalți se uitau și vreo doi sau trei făceau… săraca și ea avea niște probleme, e adevărat, nu se putea apăra de niciun fel, dar dacă vedeați ce gesturi făceau ăștia pe lângă ea și o întorceau cum voiau ei.

Cică au fost sancționați, li s-a scăzut nota la purtare la 4 și vor repeta clasa. Și încă un puștan care cică i-a pus cuțitul la gât profesoarei de japoneză și a motivat că era în depresie că i-a respins o bursă în străinătate. Cum credeți că au fost sancționați băieții ăia? Nu mi-a venit să cred când am auzit! Dacă pățeam așa ceva mă treceau fiorii prin tot corpul. Le-a scăzut nota la purtare la 4 și trebuie să repete clasa acum”, a spus Theo Rose.

„Este o problemă! Eu zic că nu mai există teama de consecințe, nu mai deosebim binele de rău, ne plângem că profesorii nu mai au autoritate. Pe lângă asta, dacă au, ne ducem la școală și ne certăm cu ei că au atras atenția copilului nostru.

M-am gândit doar să deschid subiectul, în cazul în care sunt elevi pe aici, printre urmăritorii mei, să le spun să fie cu băgare de seamă și să se autoeduce dacă nu are cine altcineva să o facă, pentru că există consecințe. Asta a fost problema mea în ziua de Florii. Dacă nu eram răcită, acum eram și eu la biserică și nu mai vorbeam despre chestia asta. Mergeam să mă rog să fie pace în lume”, a mai spus Theo Rose.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scoli Vedeta Femei celebre Theo Rose

Articole recomandate

Citeste si despre