Theo Rose, despre al doilea copil: „Anghel e un pic mai nerabdator decat mine”

/ / Modificat: 2024-04-02
Theo Rose, despre al doilea copil: „Anghel e un pic mai nerabdator decat mine”

 

Au trecut aproape 10 luni de cand Theo Rose si Anghel Damian au devenit parinti. Anul trecut, in aprilie, artista il aducea pe lume pe micutul Sasha, care a facut-o pe artista sa isi schimbe prioritatile si de fiecare data cand ia o decizie il pune intotdeauna pe primul loc.

Theo Rose s-a adaptat rapid la rolul de mama. Artista spune ca nu exclude ideea de a mai face un copil, chiar daca i-a fost greu pana acum sa impace cariera cu viata de parinte:

„Imi place foarte tare viata de mama. Ma distrez mult mai mult, dar ce-i drept am si facut o schimbare. Primele luni au fost mai grele, din momentul in care am inceput lucrul din nou. Pentru ca au fost toate activitatile astea in paralel si atunci a fost greu. Eram tot timpul tracasata, obosita si nu mai stiam pe unde sa scot camasa. Dar a fost nevoie de lunile alea ca sa pot la un moment dat sa trag linie si sa zic, ‘Stai asa un pic, ca eu trebuie sa fac o schimbare in programul meu, fiindca acum avem alte prioritati. Asa ca, usor-usor am inceput sa-mi organizez programul.

Astfel incat, in mare parte dintre zilele saptamanii sa fiu dupa ora 17.00 sa fiu acasa cu copilul meu. Daca nu chiar toata ziua, am cateodata si norocul asta”, a povestit Theo Rose, in emisiunea Vorbeste lumea.

Artista recunoaste ca partenerul ei de viata, Anghel Damian, isi doreste foarte mult sa fie tatic pentru a doua oara:

„Sasha e de vina pentru asta. A fost o experienta mult prea frumoasa si am zis ca… Anghel e un pic mai nerabdator decat mine. Eu pentru ca am trecut prin toate cele, nastere, post partum si asta. Am zis, ‘Ba, hai sa-mi dau putin timp, ca nu e chiar asa simplu. Mai creste putin baiatul, sa ne putem intelege cu el.

Dupa aia, sa dea Dumnezeu sa mai fie… Dar Anghel, el ar vrea si acuma. Sa facem, nu are nicio problema. Gradinita, tata. Ii place si lui foarte tare. Ma ajuta. Adica nu-si doreste pentru ca e simplu pentru el sa faca parte din asta. El participa activ la cresterea lui Sasha”, a povestit Theo Rose.

Theo Rose si Anghel Damian fac planuri de nunta. Cei doi au anuntat cu bucurie ca vor spune „da” in fata altarului in aceasta vara. Ei nu isi doresc o ceremonie cu multi invitati, ci una ceva mai discreta.

  • Foto: Facebook
  • Surse: viva.ro, capital.ro, libertateapentrufemei.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Theo Rose Vedete mamici

Articole recomandate

Citeste si despre