Theo Rose a nascut! Artista a adus pe lume un baietel perfect sanatos!

/ / Modificat: 2023-06-14
Theo Rose a nascut! Artista a adus pe lume un baietel perfect sanatos!

Theo Rose a nascut un baietel perfect sanatos, pe nume Sasha Ioan! Artista si iubitul ei, Anghel Damian, au devenit parinti pentru prima data, dupa doar un an de relatie.

„E aici! Il tin in brate! E superb! Multumesc tuturor pentru grija! Ma refac putin si va povestesc. Doamne ajuta!”, a scris Theo Rose pe Instagram in urma cu putin timp.

theo rose a nascut

Theo Rose nu ar vrea sa-si expuna copilul in mediul online

Chiar daca este o persoana publica, Theo Rose a marturisit, in urma cu cateva luni, ca nu isi doreste sa isi afiseze copilul pe retelele de socializare. Motivul? Vrea sa stea departe de toate energiile si comentariile negative.

”Nu stiu, dar de cate ori vorbesc cu Anghel despre asta nu reusim sa luam o decizie. Este oricum devreme, faza este ca am vazut si eu la altii ca sunt mai linistiti pentru ca nu isi arata copiii. Nu atrag asupra lor niste comentarii si energii negative. Lasa ca sunt multi oameni are se bucura pentru noi, stim acest lucru pentru ca si noi ne bucuram pentru altii. Vad ca orice om normal isi posteaza copilul linistit si nu se intampla nimic, dar la noi se zice ca ne expunem prea mult viata personala la care au dreptul sa comenteze toti oamenii, printre care sunt si oameni rai”, a spus  Theo Rose.

Cum au ales Theo Rose si Anghel Damian numele pentru fiul lor

In urma cu cateva luni, Theo Rose si Anghel Damian dezvaluiau ca vor deveni parinti de baiat si ca acesta va purta numele Sasha Ioan. Artista a povestit cum a ales acest nume pentru primul lor copil:

„Mi se pare un aspect important, avand in vedere faptul ca stii foarte putine lucruri despre copilul tau in momentul in care ii alegi niste nume, pe care el o sa le poarte in spate tot restul vietii. Eram curioasa de cum se intampla chestia asta. Initial noi am crezut ca avem fetita, pentru ca pe vremea cu anxietatea mea, incercand sa ma vindec am mers pe la tot felul de terapii, si vreo doi terapeuti mi-au spus ca eu voi fi mama de fete. Pentru ca eu am aceasta energie masculina care trebuie echilibrata cu cea feminina si am nevoie de niste prezente feminine care sa-mi inmoaie sufletul si energia. Ma rog, niste chestii d-astea. Dupa care doamna doctor, pe la vreo 10 saptamani de sarcina, si-a dat seama de sexul bebelusului si a incercat sa ne faca o gluma tocmai ca gender reveal-ul sa aiba mai mult farmec. 

Asa ca ne-a spus ca o sa fie fetita. Doamna doctor a avut o reactie in fata monitorului, uitandu-se, analizandu-ne copilul, si noi am presupus ca e clar ce se intampla si evident o sa avem baiat. Atunci doamna doctor, pentru ca stia ca vrem sa facem petrecerea aia de gender reveal a incercat sa disimuleze si a zis: ‘Sunt mai mari sanse sa fie fetita’. Si in toata zapaceala aia o crezi pe cuvant. In ziua petrecerii, desi eram aproape siguri ca vom avea fetita, eu speram in sufletul meu ca vom avea un baiat, pentru ca ma blocasem pe numele Sasha. Pur si simplu mi-a venit in minte numele asta, nu l-am ales si ma blocasem. Desi exista si fete pe care le cheama Sasha, nu mi-am imaginat niciodata ca voi avea o fetita pe care sa o cheme asa, ma blocasem la un baietel cu ochii verzi”, a mai declarat Theo Rose.

Foto: Instagram, Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Theo Rose

Articole recomandate

Citeste si despre