Theo Rose a dezvaluit sexul bebelusului. Cum a ales sa dea vestea

/ / Modificat: 2022-12-24
Theo Rose a dezvaluit sexul bebelusului. Cum a ales sa dea vestea

Theo Rose si Anghel Damian traiesc o perioada magica si urmeaza sa devina parinti anul viitor. Artista este insarcinata si va aduce pe lume primul ei copil, iar cu cateva zile inainte de Craciun, viitorii parinti le-au dezvaluit fanilor lor sexul bebelusului. Cei doi au vrut sa fie ei cei care anunta acest detaliu, dupa ce presa le-a rapit bucuria de a anunta ca asteapta un copil.

Cantareata si regizorul au organizat o petrecere de pomina, la care au participat toti prietenii lor. S-au inspirat din moda de peste Ocean, unde se organizeaza adesea petreceri de tipul „gender reveal party”. In cadrul acestora, viitorii parinti anunta, intr-o maniera inedita, daca vor avea baiat sau fata.

Theo si Anghel au preluat moda americana si au folosit artificii pentru a da vestea cea mare. In momentul in care acestea au explodat, a iesit fum albastru, semn ca cei doi vor fi parinti de baietel. Viitoarea mamica a publicat cateva imagini pe conturile ei de socializare si a scris in dreptul lor:

„De data asta aflati de la noi”, facand aluzie la faptul ca le-a fost rapita bucuria de a anunta ei insisi ca asteapta un copil.

Fanii celor doi au reactionat imediat si i-au felicitat. Printre cei care le-au transmis mesaje cu felicitari s-au numarat si colegi de breasla: Smiley, colegul lui Theo Rose de la Vocea Romaniei, Antonia si Vladuta Lupau.

„Este o perioada din viata noastra in care suntem coplesiti de fericire si emotii. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabila. Ne-am fi dorit sa putem da noi vestea, sa impartasim bucuria noastra atunci cand am fi simtit ca trebuie facut acest lucru. Dar tot ce conteaza acum este ca suntem bine si le multumim tuturor celor care ne-au transmis ganduri bune”, a declarat Anghel Damian, pentru postul Pro TV, la momentul la care s-a aflat ca va fi tatic.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedere copii Theo Rose

Articole recomandate

Citeste si despre