Theo Rose a angajat o bona ca sa o ajute cu micutul Sasha: "Anghel e o surpriza pentru mine"

/ / Modificat: 2023-08-07
Theo Rose a angajat o bona ca sa o ajute cu micutul Sasha:

Theo Rose a revenit deja pe platourile de filmare. Vedeta nu poate sta departe de munca nici la doua luni dupa ce a nascut. 

Micutul Sasha Ioan este adorabil, iar artista a angajat o bona care sa o ajute cu cresterea micutului. Mama cantaretei vine si ea in fiecare weekend la Bucuresti pentru a sta cu nepotul. 

Theo Rose are un program foarte incarcat. Pe langa concerte, artista este si antrenoare la Vocea Romaniei, alaturi de Horia Brenciu. 

„Fiica mea si Anghel isi cresc pruncul ca putini alti parinti. Eu si sotia mea suntem foarte mandri de ei! Nu doar fiindca la mijloc e fiica mea, ci in primul rand pentru ca intr-adevar formeaza un cuplu aparte. Mama lui Theo ajunge in fiecare weekend la Bucuresti si sta cu nepotelul ei. De multe ori o aduc personal, cu masina. Suntem amandoi cu serviciu inca si nu o putem ajuta mai mult, dar sfarsitul de saptamana e al nostru. In rest, Theo si Anghel au angajat o bona pentru cel mic!”, a declarat tatal artistei pentru cancan.ro. 

Despre ginerele sau, Ioan Diaconu are numai cuvinte de lauda. A dezvaluit ca Anghel Damian se descurca foarte bine in rolul de tatic si este foarte atent. 

„De Theo a mea stiam ce poate, fiindca a crescut doar la noi in casa. Dar Anghel e o surpriza pentru mine. E atat de atent cu cel mic si e un tata asa de mandru, cum rar am vazut! Suntem plini de recunostinta ca avem parte de asemenea copii frumosi.”

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bona copii Theo Rose

Articole recomandate

Citeste si despre