Suma colosala pe care Anamaria Prodan a primit-o mostenire de la mama ei. Putini copii au asa noroc

/ / Modificat: 2021-08-19
Suma colosala pe care Anamaria Prodan a primit-o mostenire de la mama ei. Putini copii au asa noroc

 Anamaria Prodan afiseaza mereu o viata de lux! Chiar daca in plan sentimental ar avea probleme serioase, chiar si in cazul unui divort impresara nu si-ar face girji in privinta banilor, caci a primit o mostenirea uriasa de la mama sa, Ionela Prodan. 

Pe langa afacerea pe care a are in fotbal, Anamaria Prodan se va putea bucura de lux si la batranete, chiar daca nu va mai munci o zi. 

Potrivit informatiilor aparute in presa, Anamaria Prodan ar fi primit de la mama ei o mostenire de peste 80 de milioane de euro, din totalul averii sale care s-a împărțit egal între frați. După cum chiar ea declara din averea moștenită, dar și din afacerile sale cu transferuri de fotbaliști a reușit să adune o avere consistentă. Motiv pentru care își permite luxul în care trăiește.

Anamaria Prodan și Ionela Prodan au fost foarte apropiate, pe patul de moarte ea a avut grijă că nimic să nu-i lipsească mamei sale în ultimele zile de viață.

De curând, Anamaria Prodan a spus în cadrul unui interviu cum a ajuns să fie o femeie de carieră. Mai mult, cheia succesului său în afaceri ar consta tocmai în faptul că nu are credite ori alte datorii.

"Eu nu am datorii sau credite luate de la bănci. Asta e o chestie pe care am învățat-o de la părinții mei, să nu fiu datoare la nimeni, nici la bănci. Sunt pe picioarele mele, pe banii mei, nu pe banii altora”, a explicat Anamaria Prodan.

Taguri Anamaria Prodan Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre