Stefan Banica l-a lasat pe fiul sau fara masina. De ce a facut acest gest. Radu a spus totul

/ / Modificat: 2023-08-27
Stefan Banica l-a lasat pe fiul sau fara masina. De ce a facut acest gest. Radu a spus totul

Radu Stefan Banica, fiul celebrului Stefan Banica Jr, stie inca de la o varsta frageda cat de important este sa munceasca, sa aiba propriii bani si sa isi poata cumpara ceea ce isi doreste din propriile finante. Recent, fiul cunoscutului actor si artist a facut o dezvaluire neasteptata.

Radu Stefan Banica are permis de conducere de trei ani. In timp ce tatal lui conduce o masina in valoare de zeci de mii de euro, tanarul marturiseste ca si-a achizitionat in functie de bugetul sau. Recunoaste ca in trecut si-ar fi dorit sa i se ofere, insa acum considera ca a fost mai bine. Astfel, a descoperit valoarea banului si stie ce inseamna sa munceasca, dar si ce inseamna sa ai si sa nu ai.

"Imi plac multe (n.r. masini), am o varsta, totusi. Nu pot sa vin aici sa zic ca mi-as lua un Lamborghini. Din munca ta, din banii tai, daca poti, de ce nu?! Si cand va fi momentul, am sa fac si achizitiile astea. Nu mi s-a daruit nimic, nu mi s-a oferit nimic pe tava. Eu n-am avut masina o mare perioada, pana cand nu am muncit sa-mi iau. (...) A fost mai bine (n.r. ca nu i s-au oferit toate pe tava). Pentru ca stiu valoarea banului, stiu ce inseamna sa muncesti, ce inseamna sa ai si sa nu ai", a spus Radu Stefan Banica pentru cancan.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Stefan banica jr

Articole recomandate

Citeste si despre