Starea lui Bruce Willis s-a agravat. Nu exista niciun tratament pentru boala sa, anunta familia actorului

/ / Modificat: 2024-01-13
Starea lui Bruce Willis s-a agravat. Nu exista niciun tratament pentru boala sa, anunta familia actorului

Bruce Willis si-a incheiat cariera din primavara lui 2022 din cauza unor probleme de sanatate. Actorul in varsta de 68 de ani a suferit initial de afazie, o tulburare de limbaj cauzata de leziuni cerebrale. De anul trecut, insa, boala sa a progresat, medicii pronuntand un diagnostic mai exact: dementa frontotemporala.

Din pacate, in ultima perioada, starea de sanatatea a lui Bruce Willis s-a deteriorat considerabil. Familia actorului a anuntat recent ca nu exista niciun tratament pentru boala acestuia.

„In prezent, nu exista niciun tratament pentru aceasta boala, o realitate care speram sa se schimbe in anii urmatori. Pe masura ce starea lui Bruce progreseaza, speram ca media se va concentra pe scoaterea la lumina a acestei boli care necesita mult mai multa constientizare si cercetare”, au subliniat apropiatii actorului, scrie Agerpres, citand AFP.

Anul trecut, Bruce Willis si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de toti apropiatii. Sotia sa, Emma Heming Willis, i-a organizat o mica petrecere alaturi de cele doua fiice ale lor - Mabel si Evelyn. Si prima sotie a lui Bruce Willis, Demi Moore, a participat alaturi de cele trei fiice pe care le are impreuna cu faimosul actor - Rumer, Scout si Tallulah.

  • Surse: hotnews.ro, euronews.ro
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Actrite, actori, cantareti Boala Afazia

Articole recomandate

Citeste si despre