Starea de sanatate a Mioarei Roman s-a inrautatit: Apelul facut de fiica ei, Oana: "Are nevoie de rugaciuni"

/ / Modificat: 2023-10-10
Starea de sanatate a Mioarei Roman s-a inrautatit: Apelul facut de fiica ei, Oana:

Oana Roman a dezvaluit zilele trecute ca mama ei, Mioara Roman, a ajuns din nou la spital dupa ce starea sa de sanatate s-a agravat. Oana a povestit pe retelele de socializare ca mama ei nu are o stare buna si i-a rugat pe urmatorii ei sa se roage pentru ea. 

Mioara Roman a avut din nou nevoie de ingrijiri medicale, iar medicii i-au facut un set de analize si investigatii. Duminica, Oana Roman a anuntat pe pagina ei de Instagram ca mama sa nu se simte deloc bine.

„Am fost azi la mama si va spun doar ca are nevoie de rugaciuni. Multe. Are nevoie de rugaciuni de vindecare. Pana la urma lucrurile se intampla asa cum vrea Dumnezeu, dar in momentul asta e nevoie de rugaciuni pentru ea. Stiu ca vor mereu faceti asta pentru mine, mereu cand vorbesc cu voi, va rugati pentru mine. Stiti ca sunt singura in aceasta lupta de a o tine sa traiasca cat mai bine, stiu ca va am si pe voi alaturi si va multumesc”, a afirmat Oana Roman intr-un InstaStory.

Oana, dezamagita de tatal si sora sa 

Oana s-a aratat de asemenea foarte dezamagita de atitudinea tatalui sau, dar si de faptul ca sora ei Catinca nu a intrebat nimic despre starea de sanatate a mamei sale. 

„Va multumesc mult pentru mesaje si rugaciuni. Conteaza enorm pentru mine. Cumva ma sprijin pe voi caci…nimeni dintre „rudele” mele nu s-a interesat in aceste zile de starea mamei. Doamne ajuta!”, a scris Oana Roman intr-un alt mesaj. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sanatate Oana roman

Articole recomandate

Citeste si despre