Sore, panicata dupa tragedia din Caracal: "Imi este teribil de frica de tot ceea ce va urma"

/ / Modificat: 2019-07-30
Sore, panicata dupa tragedia din Caracal:

Tragedia de la Caracal a socat o tara intreaga, iar parintii au ajuns sa se teama pentru viata copiilor lor.

Sore este cantareata, dar si mama unei fetite in varsta de trei ani. Si ca orice mama a reactionat la drama Alexandrei. Aceasta a scris un mesaj emotionant, dar din care reiese teama imensa cu privire la viata fiicei sale.

"Pe la 15 ani, mama imi impunea sa fiu acasa la 20.30, inclusiv vara, cand inca era soarele pe cer la ora aceea. Desi nu imi convenea, ma conformam de fiecare data, din respect. Abia dupa 18 ani, am avut cumva "voie", probabil si pentru ca am demonstrat ca merit increderea, sa am libertate. Privind tot ce se intampla in lume, dar mai ales la noi in tara, as vrea sa le multumesc public pentru ca m-au tinut intr-o libertate controlata, cum am denumit-o noi, peste ani.

Este inadmisibil ca intr-o Romanie din 2019, sa nu existe mijloace de transport pentru elevi, sa ajunga fie la scoli, fie la meditatii. Sunt copii in medii rurale care merg km intregi pe jos, pana li se rup unicii pantofi, doar ca sa ajunga la scoala. S-au scris o multime de postari vis-a-vis de tot ceea ce s-a intamplat la Caracal, iar concluzia mea este ca în continuare, este ingrozitor de periculos sa te nasti fata. Iar ca mama de fata, pot spune ca imi este teribil de frica de tot ceea ce va urma, perioada adolescentei si nu numai. Pentru ca in definitiv, noi ca parinti, incercam sa ne facem treaba cat mai bine la nivel educational, dar nu putem controla educatia celor din jur, din pacate", a fost mesaul lui Sore in social media.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre