Sore, mandra de fiica ei. Ce face Erin, la doar 7 ani

/ / Modificat: 2023-11-16
Sore, mandra de fiica ei. Ce face Erin, la doar 7 ani

Sore nu este doar o artista implinita, ci si o mama fericita. Chiar daca isi creste singura fetita, dupa ce s-a despartit de tatal ei, cantareata incearca sa se bucure cat poate de mult de aceasta perioada si sa fie prietena cu fiica ei. Artista a adus-o pe lume pe Erin la varsta de 25 de ani, astfel ca, din anumite puncte de vedere, a crescut odata cu ea.

Cele doua au multe lucruri de invatat una de la cealalta si nu se plictisesc deloc. Ba mai mult, artista este cum nu se poate mai mandra de fetita ei, care la 7 ani, vorbeste engleza impecabil.

Erin nu ezita sa isi corecteze mama atunci cand vine vorba despre pronuntie, cu atat mai mult cu cat este si fana a seriei Harry Potter si a vazut toate filmele.

“Nu stii cum se intampla la noi. Adica eu aveam impresia despre mine ca eu vorbesc engleza corecta, dar nu. Orice cuvant mi-l corecteaza cu niste diferente pe care nici macar nu le inteleg. Degeaba ii explic ca asa am spus si eu, ca ma corecteaza. Ce sa zic? E crescuta in regim britanic si nu avem cum sa ne punem cu ea”, a povestit Sore, intr-un interviu pentru EGO.ro.

Artista vrea sa ii faca o bucurie fetitei ei si sa o duca, la un moment dat, intr-o excursie la Londra, unde poate face un tur ghidat in locurile unde s-a filmat Harry Potter. Fetita lui Sore incepe, usor-usor, sa descopere si ce pasiuni are, iar mama ei este foarte atenta la ce ii place micutei sa faca.

„Acum este cumva mai mult inspre arta. A inteles ca vibreaza acolo cu pictura, cu tot felul de proiectele. A descoperit moda, tot ce inseamna sa te imbraci, sa le combini. Dar mi se pare ca in acelasi timp este o fire foarte pragmatica pentru ca la scoala este foarte buna la matematica. Eu nu inteleg cum este posibil sa le imbini pe amandoua, dar Doamne ajuta ce copil destept am”, a mai povestit Sore pentru sursa mentionata.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Vedete copii Fiica Mama si fiica

Articole recomandate

Citeste si despre