Sora lui Cristiano Ronaldo, mesaj dureros dupa decesul unuia dintre gemenii fotbalistului: "Ingerasul nostru este in bratele Tatalui..."

/ / Modificat: 2022-04-22
Sora lui Cristiano Ronaldo, mesaj dureros dupa decesul unuia dintre gemenii fotbalistului:

Sunt clipe grele pentru Cristiano Ronaldo si iubita lui, Georgina Rodriguez, dar si pentru familiile si apropiatilor acesta, duoa ce unul dintre gemenii cuplului a murit.

Georgiana Rodriguez a nascut prepatur, in urma cu doar cateva zile. Din pacate, unul dintre gemenii cuplului nu a supravietuit.

Toata familie fotbalistului este indurerata. Dupa anuntul trist facut chiar de fotbalist, Katia Avero, sora acestuia, a transmis si ea un mesaj dureros.

“Te iubesc si toata inima mea este alaturi de tine. Dumnezeu sa aiba grija de toate si sa iti intareasca drumul. Ingerasul nostru este in bratele Tatalui, iar fetita noastra, care e aici puternica si sanatoasa, ne va invata de fiecare data ca doar iubirea conteaza”, a scris Katia pe retelele de socializare.

Mezina familiei a ajuns astazi acasa 

Mezina familiei, a ajuns astazi acasa. Anuntul a fost postat de fotbalist pe Instagram. In poza, acesta apare alaturi de Georgina si de cei patru copii ai sai, dar si de mezina familiei pe care o tine in brate.

“Casa dulce casa. Gio si micuta noastra sunt impreuna cu noi. Vrem sa le multumim tuturor pentru vorbele si gesturile frumoase. Sprijinul vostru este foarte important, iar noi toti am simtit dragostea si respectul pe care le aveti pentru familia noastra. Acum este momentul sa fim recunoscatori pentru fiica noastra”, a scris fostbalistul in dreptul imaginii. 

Cristiano Ronaldo si Georgiana Rodriguez, devastati de durere

Georgiana Rodriguez a nascut prematur in urma cu trei zile. Din pacate, unul dintre gemeni nu a supravituit. Anuntul a fost facut chiar de Cristiano Ronaldo, pe pagina sa de Instagram. 

“Cu cea mai mare durere anuntam ca baietelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simti un parinte. Doar nasterea fetitei noastre ne da putere sa trecem peste acest moment cu putina speranta si fericire.

Vrem sa multumim doctorilor si asistentelor pentru toata grija si sustinerea. Suntem devastati de aceasta pierdere si cerem sa ne fie respectata intimitatea in aceste momente dificile. Baietelul nostru, ne esti un inger! Te vom iubi mereu!”, a transmis fotbalistul.  

FOTO: instagram.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre