Smiley si Gina Pistol si-au botezat fetita. Petrecerea a avut loc intr-o locatie de vis. Primele imagini

/ / Modificat: 2021-06-21
Smiley si Gina Pistol si-au botezat fetita. Petrecerea a avut loc intr-o locatie de vis. Primele imagini

Gina Pistol si Smiley au organizat in mare secret botezul fiicei lor, Josephine Ana, care a venit pe lume pe 9 martie. Desi nu au dorit sa se afle ca fetita lor va fi crestinata pe 20 iunie, cei doi au fost dati de gol de una dintre bunele lor prietene. 

Smiley si Gina au petrecut alaturi de familie si cativa prieteni buni dupa ce au fost la biserica intr-un loc de vis, departe de Bucuresti. Petrecerea a fost una restransa si a semanat mai degraba cu o iesire la gratar cu prietenii. Cea care i-a dat insa de gol a fost cantareata Andreea Banica, care a postat pe contul sau cateva imagini de la petrecerea de dupa botez,  care a avut loc in Corbeanca, la Paradisul Verde, unde toata lumea s-a distrat pe cinste.

Acolo a existat si o piscina, unde Smiley si echipa lui de la HaHaHa Production au filmat cu cateva zile inainte cateva promouri. "Cu greu au gasit aceasta locatie de vis, care este un adevarat paradis. Din fericire au gasit o zi libera, insa am inteles ca va fi ocupata toata vara, iar patronii nici macar nu i-au dat oficial drumul si nu au o prezentare pe internet. Smiley s-a descurcat foarte bine, a avut noroc de acest loc, care nu are un nume, inca", au spus, pentru click.ro, surse din apropierea solistului.

Decorul ales de Gina si Smiley pentru petrecere a fost si el unul special. Numele micutei Josephine a fost peste tot, de la prajiturele pana la cartonase sau rame. Petrecerea a fost foarte relaxata, iar printre invitati s-au numarat Andreea Banica, Speak si Stefania, Jo si Juno, Emilian, Jean Gavril, Irina Voinea, Serban Cazan, Andreea Savin  etc.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Smiley

Articole recomandate

Citeste si despre