Smiley si Gina Pistol, primele declaratii in calitate de sot si sotie: „Fericiti si recunoscatori pentru al nostru impreuna”

/ / Modificat: 2023-05-28
Smiley si Gina Pistol, primele declaratii in calitate de sot si sotie: „Fericiti si recunoscatori pentru al nostru impreuna”

Smiley si Gina Pistol s-au casatorit sambata aceasta, intr-un cadru de poveste, la Palatul Snagov de langa Bucuresti. Potrivit Libertatea, cununia civila ar fi avut loc in jurul orei 14:00, iar ceremonia religioasa pe malul Lacului Snagov, acolo unde a avut loc si petrecerea de nunta, unde au fost asteptati aproximativ 300 de invitati. 

La scurt timp dupa ce s-au casatorit, Smiley si Gina au postat, pe retelele de socializare, primele imagini in calitate de sot si sotie. Cei doi au transmis si cateva mesaje pline de emotie: 

„Doamnelor si domnilor, sub privirile dumneavoastra Doamnaaaaaa si Domnul Mariaaaaa, adica NOI DOI! Fericiti si recunoscatori pentru al nostru “impreuna”, pentru o zi superba, cu atat de multe detalii brodate cu grija. Avem si scena, si ring de dans, si bar, si terasa, si gradina, dar ce n-avem! Sa fie dans, sa fie party, sa fie familie”, a declarat artistul. 

Gina a completat:

„Acestia suntem NOI DOI emotionati si fericiti, sot si sotie, cu cateva clipe de liniste inainte de venirea invitatilor si de startul petrecerii. Ne bucuram pentru toate, tragem aer in piept si incepem petrecerea!”

Pentru ziua cea mare, prezentatoarea TV a pregatit doua rochii: prima, cea pe care o vedem in majoritatea fotografiilor de nunta, este semnata GYPSYSIS by Inbal Raviv, iar rochia de petrecere poarta semnatura casei La Novia. Costumul mirelui a fost realizat de designerul roman Irina Voinea, cea care se ocupa de majoritatea aparitiilor artistului. 

Smiley si Gina Pistol formeaza un cuplu de mai bine de 7 ani si au impreuna o fetita, Josephine. 

Citeste si:

Surse: libertatea.ro, viva.ro, instagram.com
Foto: instagram.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Smiley Sotie Sot si sotie

Articole recomandate

Citeste si despre