Smiley, secrete din viata de tatic. Ce nu si-a dorit ca fiica lui sa mosteneasca de la el

/ / Modificat: 2021-08-23
Smiley, secrete din viata de tatic. Ce nu si-a dorit ca fiica lui sa mosteneasca de la el

Smiley si Gina Pistol sunt complet schimbati de cand a venit pe lume fetita lor Josephine Ana. Si-au dorit enorm sa devina parinti si, desi Gina nu mai spera sa ramana insarcinata vreodata, iata ca minunea s-a intamplat, iar Dumnezeu i-a binecuvantat cu o fetita superba, care le face viata acum mai frumoasa. 

Desi nu au dorit sa ii arate chipul si o feresc de public, Smiley a oferit detalii despre viata de tatic, dar si despre trasaturile micutei. Mai mult, a dezvaluit si ce nu si-a dorit ca fiica lui sa mosteneasca de la el. 

„Piciorul ei e cât degetul meu, are picioarele lungi din naștere. Deocamdată, pentru că nu are culoarea ochilor clară, nu ne dăm seama cu cine seamănă, dar probabil dacă va avea ochii verzi sau albaștri va semăna cu Gina, dacă va avea ochii căprui, cu mine, cel puțin de la nas în sus. Toată sarcina m-am rugat să nu aibă nasul meu. Are nasul mic deocamdată, să sperăm că rămâne așa', a spus Smiley.

Smiley a povestit și cum este noua lui viață. Cântărețul a declarat că el și Gina se trezesc puțin mai devereme acum, dar sunt bucuroși că fetița doarme noaptea, până acum având doar două nopți mai agitate.

„Mă trezesc un pic mai devreme, la 07:30, 08:00. Suntem foarte bucuroși că dormea noaptea. Nu am avut probleme de genul ăsta deloc, am avut vreo două nopți un pic mai agitate. Atmosfera în casă e pe liniște și pace și mult râs și muzică. E foarte cuminte, veselă. O schimb în fiecare zi', a spus Smiley.

Taguri Smiley

Articole recomandate

Citeste si despre