Smiley, mesaj emotionant inainte de nunta cu Gina Pistol: „Prezentul e mereu extraordinar. Maine nu e promis pentru nimeni!”

/ / Modificat: 2023-05-27
Smiley, mesaj emotionant inainte de nunta cu Gina Pistol: „Prezentul e mereu extraordinar. Maine nu e promis pentru nimeni!”

Smiley si Gina Pistol urmeaza sa se casatoreasca sambata aceasta. Cei doi formeaza un cuplu de mai bine de 7 ani si sunt parintii unei fetite minunate, pe care au decis sa o tina departe de viata publica. 

In urma cu cateva saptamani, Smiley si Gina anuntau ca urmeaza sa isi uneasca destinele in fata lui Dumnezeu. Recent, prezentatoarea emisiunii „Chefi la cutite” a marturisit ca nunta va avea loc la Snagov, ca va schimba doua rochii de mireasa si ca asteapta cel putin 300 de invitati. 

Cu o zi inainte de nunta, Smiley a postat, pe Instagram, un mesaj emotionant, alaturi de o fotografie cu el, Gina si fetita lor, Josephine. Artistul a simtit nevoia sa isi exprime sentimentele prin intermediul unor cuvinte menite sa evidentieze trairile lui de acum:

„Traim intr-o lume care stie atat de bine sa scoata in evidenta extraordinarul, incat Normalul ni se pare plictisitor. Dar eu vreau sa va zic ca cele mai mari bucurii pe care le-am trait in viata asta sunt cele normale pe care le traim aproape toti cel putin o data. Dincolo de extraordinarul din vietile noastre pe mine ma implineste, in general, ce te implineste si pe tine: Iubirea, Linistea, Zambetul, Jocul, Libertatea si Binele in toate formele sale. De asta cred ca frumusetea sta mai degraba in lucrurile simple si ca a fi Normal e noul Extraordinar. Iar cand realizezi ca frumusetea vietii sta in fiecare moment trait la maximum, atunci cand se intampla, iti dai seama ca Prezentul e mereu Extraordinar. Maine nu e promis pentru nimeni!”, a scris Smiley. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Smiley Evenimente familie

Articole recomandate

Citeste si despre