Smiley i-a compus un cantec fetitei sale. Gina Pistol, in lacrimi

/ / Modificat: 2021-03-12
Smiley i-a compus un cantec fetitei sale. Gina Pistol, in lacrimi

La trei zile dupa ce a devenit tatic pentru prima oara, Smiley si-a intampinat fetita cu o declaratie de dragoste in versuri.

Noua melodie, dedicata micutei sale, se numeste "Pana la tine" si reprezinta trecerea intr-o noua etapa, viata in trei. 

„Noul meu cantec este despre cea mai pura forma de iubire. Va multumesc pentru toate gandurile bune pe care mi le transmiteti! Au ajuns", a transmis Smiley care si-a impresionat partenera pana la lacrimi cu povestea si versurile de-a dreptul impresionante.

"O sa iei tot din ce sunt si o sa ma faci mai mult", este Smiley convins, inca de la prima intalnire cu cu micuta care i-a luminat viata.Inima mi-a zis ca ai sosit/ Cine-s eu sa o contrazic?!/ Ai adus Soarele cu tine,/ Pentru noi e rasarit./ Mi-ai aratat ca pana acum eu n-am iubit pe nimeni,/ Pe nimeni pana la tine', sunt parte din versurile refrenului piesei 'Pana la tine' prin care Smiley isi marcheaza emotionantul inceput al vietii in 3.

"Am incercat sa gasesc o formula cat mai simpla si mai directa de a ilustra sentimentul melodiei, de a transmite ca momentul in care intemeiezi o familie este ceva unic si ca bucuria acestui moment este mult mai mare decat tot ce ai trait pana atunci. De aici si metafora vizuala pe care am ales sa o folosim. A fost o placere si o premiera sa lucrez direct cu Smiley in relatia de regizor-actor si suntem foarte bucurosi de ce am realizat", a sustine artistul Dorian care semneaza regia clipului 'Pana la tine', alaturi de Nicu Dragan ca editor si director de imagine.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Smiley

Articole recomandate

Citeste si despre