Smiley, dezvaluiri despre relatia cu Gina: "Nu pune presiune, nu pune intrebari, nu imi cere socoteala"

/ / Modificat: 2021-02-22
Smiley, dezvaluiri despre relatia cu Gina:

Smiley si Gina Pistol formeaza un cuplu de cativa ani, insa si-au tinut departe de ochii lumii  povestea de dragoste. Abia cand Gina a ramas insarcinata, au hotarat sa vorbeasca deschis despre noua etapa din viata lor, dar si despre iubirea ce si-o poarta. 

Intr-un interviu recent pentru Damian Draghici, Smiley a facut dezvaluiri despre inceputul relatiei cu Gina Pistol. 

”E o fata cu suflet mare, foarte empatica si sensibila, cumva baietoasa, de gasca, ma echilibreaza foarte tare si nu pune niciun fel de presiune, stiind programul meu si stiind ce vreau sa fac, ma sprijina. De multe ori nu are cu ce sa ma ajute efectiv, dar ma ajuta pur si simplu ca nu pune presiune, nu pune intrebari, nu imi cere socoteala pentru noptile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calitati ca femeie si ca om. Nu-i un om care sa-ti ia energie, ci iti da energie. Care ma distreaza, eu ma distrez cu Gina si este important. Are un simt al umorului senzational", a mai povestit Smiley.

"M-am indragostit de Gina treptat, nu a fost o dragoste la prima vedere, ne simpatizam de la distanta. Niciodata nu m-am gandit pentru ca ori eram eu intr-o relatie, ori ea, ori amandoi. Treptat a venit totul, natural",a mai spus Smiley.

Smiley abia asteapta sa isi cunoasca fetita, care va veni pe lume in luna martie. 

"E ceva nou, sunt extrem de entuziasmat de ceea ce o sa urmeze. Doar ca, nu exista discutie pe care o am cu prietenii, mai ales daca au ei copii sau daca sunt o familie, sa nu-mi povesteasca prin ce au trecut ei si sa-mi spuna la ce sa ma astept. Iar eu stau sa le incasez. Totul e nou. Tocmai de aia sunt entuziasmat, pentru ca mie mi-a placut tot ce e nou. Intotdeauna am cautat sa imi dau refresh, in general, nu ca artist, ca om. Vreau sa experimentez, sa vad lucruri noi, sa aud lucruri noi. Si in special sa simt lucruri noi. Si de aia sunt cel mai entuziasmat ca voi simti ce nu am simtit pana acum", a spus Smiley.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Smiley

Articole recomandate

Citeste si despre