Smiley dezvaluie ce ritual aparte are cu fiica lui. Cu ce l-a surprins Josephine, la nici doi ani

/ / Modificat: 2023-02-13
Smiley dezvaluie ce ritual aparte are cu fiica lui. Cu ce l-a surprins Josephine, la nici doi ani

Smiley si Gina Pistol se bucura din plin de fiecare zi alaturi de fetita lor, Josephine. Artistul a marturisit recent ca are un ritual aparte cu fiica sa in varsta deaproape doi ani.

Micuta Josephine isi surprinde mereu parintii, iar in ultima vreme isi manifesta tot mai intens latura artistica. Stie piesele lui tati, isi doreste sa le asculte, dar pare sa adore si muzica clasica si, mai ales, dansul.

„Danseaza in ficare zi, vreo doua, trei ore. Imi stie piesele, imi cere sa-i pun piese de-ale mele. Imi recunoaste vocea si cand vorbesc, si cand cant. Are o ureche muzicala foarte buna si un simt artistic foarte bine dezvoltat. Traieste fiecare piesa, danseaza si se vede pe fata ei cum isi schimba starea de spirit in functie de piesa. Danseaza diferit pe fiecare piesa. Acum e setata pe Ceaikovski. M-a terminat!”, a marturisit Smiley, intr-un interviu pentru Ego.ro.

Ce ritual zilnic au Smiley si fetita lui

Dragostea Josephinei pentru muzica de balet s-a nascut odata cu o carticica cu Lacul Lebedelor, primita de la mama lui Smiley, in care povestea are si fundal sonor cu muzica celebrului balet:

„Sunt doar bucatele, fragmente scurte, dar cand a ascultat prima data am vazut ca-i place si am vrut sa-i pun tot fragmentul. Atat mi-a trebuit! Acum ascultam si Lacul Lebedelor, si Spargatorul de nuci, si tot ce tine de balet”.

Pentru ca micutei ii place foarte mult dansul, cei doi si-au facut un ritual comun din asta. „Dansez in fiecare zi cu ea, cand snt acasa. Dansam si dimineata, si seara, si balet, si funk. Fac prize cu ea, ne distram foarte tare”, a dezvaluit Smiley pentru sursa citata.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Vedete copii Parinti celebri Smiley

Articole recomandate

Citeste si despre