Sinziana Buruiana a oprit alaptarea fiicei sale dupa 7 ani: "Cea mare a renuntat de curand"

/ / Modificat: 2023-03-15
Sinziana Buruiana a oprit alaptarea fiicei sale dupa 7 ani:

Sânziana Buruiană era una dintre cele mai populare vedete de la TV in urma cu cativa ani. De cand s-a casatorit insa in urma cu 10 ani cu fotbalistul Nicolae Zuluf si a devenit mamica a doua fetite, vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor si este foarte discreta cu viata sa personala. 

Ea a recunoscut insa ca si-a dorit sa isi alapteze fiicele cat mai mult. Astfel ca pe fiica cea mare a alaptat-o pana la varsta de 7 ani. Se pare ca fiica ei a fost cea care a renuntat la alaptare dupa ce a inceput scoala. 

"Sper să fiu numărul 1 în ceea ce privește alăptatul în România. Trebuie să mă interesez care a fost cel mai mare record. Mie chiar mi se pare o performanță să poți să alăptezi atâta timp și sunt fericită că am putut să le creez o imunitate foarte puternică și acum cât va vrea Dumnezeu. Dacă ajung să depășesc și recordul, poate cel puțin de la noi din țară.

Cea mare a renunțat de curând, pentru că a început școala și a văzut că cea mică ocupă tot spațiul, dar a fost o perioadă în care au fost alăptate în tandem, la început. Nu prea știam foarte multe despre lucrul acesta, însă chiar mă gândeam la un moment dat, cum ar fi să fac o ședință foto cu ele, cred că cu siguranță ar fi ajuns poză în toată lumea. După 7 ani de alăptat, încă mă mențin bine. N-am nevoie de silicoane, cred eu.

Am avut noroc, pentru că din păcate sunt mămici care nu pot alăpta, se întâmplă diverse lucruri, poate că în prima lună e un pic mai dificil și atunci renunță. Eu le-aș sfătui să nu renunțe, pentru că un copil alăptat este un copil sănătos, cu o imunitate foarte bună și, după cum vedeți, nici pieptul nu se lasă foarte mult. Nu vă faceți griji, dragi mămici, fiți acolo ferme pe poziții și luați atitudine.", a declarat Sânziana Buruiană, conform wowbiz.ro. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Vedete mamici Femei celebre Mamici celebre

Articole recomandate

Citeste si despre