Simona Gherghe, despre clipele grele traite in prima luna dupa nastere. "Era ca un cutit in sufletul meu"

/ / Modificat: 2019-10-02
Simona Gherghe, despre clipele grele traite in prima luna dupa nastere.

In urma cu patru luni, Simona Gherghe a devenit mamica pentru a doua oara. Ea a adus pe lume un baietel. Prezentatoarea mai are o fetita in varsta de doi ani si a spus ca este foarte greu cu doi copii mici in casa. Ea a marturist ca a trecut prin momente foarte grele, mai ales in prima luna dupa nastere. 

Simona Gherghe a vorbit despre relatia dintre cei doi micuti ai sai si despre cum percepe fetita sa, Ana Georgia, faptul ca mai are un fratior.

"S-o gestionez pe Ana mi s-a parut cel mai greu. Pentru ca, oricat de mult am pregatit-o noi, cand am venit acasa cu Vlad, a fost ca un soc pentru ea. Un bebelus care statea agatat aproape non-stop de mine, iar eu nu puteam s-o iau in brate s-o consolez, pentru ca aveam ditamai operatia pe abdomen si dureri mari. Am plans foarte mult amandoua… Iar privirea ei, cand il alaptam, era ca un cutit in sufletul meu. Ma simteam vinovata ca nu puteam sa stau si cu ea la fel de mult cum stateam cu Vlad. Cam asa a aratat prima luna. Apoi, lucrurile s-au mai potolit, mi-au trecut si durerile, si descarcarea aia hormonala, s-a mai obisnuit si ea cu fratiorul ei, cert e ca acum il iubeste, il pupă, vrea sa-l ia in brate, ma ajuta sa-l spal, chiar daca inca ii fura suzeta sau refuza sa imparta jucariile cu el. El e topit dupa ea, o vad in felul in care o priveste si cum se bucura cand o aude! Astept momentul ala cand se vor juca impreuna," a marturisit Simona Gherghe intr-un interviu pentru VIVA!.

Cine sunt nasii baietelului sau

Prezentatoarea a povestit si cum arata o zi din viata ei, fiind o mama foarte implicata.

"Singurele constante sunt mesele copiilor si somnul lor, care nu e in acelasi timp. In rest, nicio zi nu seamana cu alta. Cand ai de gestionat doi copii atat de mici, uneori n-ai ragaz nici sa mananci, daramite sa mai faci alte lucruri. Si, da, seara e cel mai dificil, cu doua baite de facut, plus doi copii de adormit. Dar supravietuim," a mai spus vedeta.

Desi nu a stabilit data botezului, Simona Gherghe a dezvaluit cine sunt nasii baietelului sau. Despre petrcere a spus ca, probabil, va fi una restransa.

"Nasul lui Vlad este cel mai bun prieten al lui Razvan si partenerul lui de afaceri. Cat despre botez, inca nu ne-am apucat de organizare. Probabil ca nici de data asta nu va fi o petrecere mare," a declarat Simona. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Simona gherghe Doi copii Botez

Articole recomandate

Citeste si despre