Simona Gherghe, de urgenta la spital cu baietelul: "A cazut cu fata de parchet"

/ / Modificat: 2021-02-12
Simona Gherghe, de urgenta la spital cu baietelul:

Prezentatoarea TV Simona Gherghe a povestit ca a ajuns de urgenta la spital cu baietelul sau. Micutul a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce s-a lovit cu fata direct de parchet. Simona Gherghe a povestit pe Instagram ca Ana si Vlad se alergau prin casa, iar la un moment dat baiatul a cazut cu fata de parchet, avand suzeta in gura. Si-a fracturat incisivul superior.

„Vreau sa va povestesc ce-am patit acum doua seri pentru ca m-am speriat foarte tare. Vlad a cazut, ma rog, alerga cu Ana, cum fac ei permanent, inclusiv acum. A cazut cu fata de parchet, avea suzeta in gura si si-a spart un dintisor, incisivul central superior. A fost cumplit, m-am speriat tare. E dintisorul lui de lapte, nici nu-l are de mult. In noaptea aceea cred ca am dormit o ora legat, pentru ca ma framantau o multime de ganduri.

Am cautat pe net ce trebuie sa facem imediat, cand trebuie sa-l duc la spital sa-l vada un doctor, ma tot gandeam sa nu-l doara. A gemut un pic in noaptea aia, dar ulterior aveam sa-mi dau seama ca nu era de la dinte. A doua zi dimineata am verificat, nu se misca, nu-l durea la atingere. Oricum, i-am facut o programare si am reusit sa gasesc chiar in ziua aceea sa-l vada un medic si am mers aseara cu el si cu Ana.

Ana a mers la incurajare. In cazul nostru, lucrurile stau bine. Peste o luna trebuie sa revenim la control, sa urmarim sa nu se faca negru dintele. Medicul a fost optimist si a spus ca daca nu l-a durut foarte tare si nu au fost simptome pe loc, probabil ca nu o sa fie nimic grav. In plus, vreo trei saptamani trebuie sa evitam alimentele tari, cele fierbinti sau reci”, a spus vedeta Antena 1 pe contul de socializare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre