Simona Gherghe a vorbit despre cele mai mari frici ale sale, mai ales acum, in pandemie: “Traiesc cu spaima asta… ii testez des”

/ / Modificat: 2021-11-26
Simona Gherghe a vorbit despre cele mai mari frici ale sale, mai ales acum, in pandemie: “Traiesc cu spaima asta… ii testez des”

Simona Gherghe este mamica a doi copii minunati. Prezentatoarea TV, ca orice alt parinte, de altfel, are temeri in ceea ce priveste siguranta copiilor. Aceasta a vorbit deschis depre aceste temeri, dar si despre provocarile prin care ea si copiii au trecut in ultimii doi ani, din cauza pandemiei.

Dupa cum povesteste prezentatoarea, cea mai mare provocare a fost in lockdows, cand copiii faceau gradinita online.

“Este o perioada extrem de dificila si plina de incertitudini. Copiii inca merg la gradinita si, in toata nebunia asta, mi se pare un lucru bun. Am vazut cum au evoluat, in ultimele luni, in colectivitate si alegerea noastra a fost sa continuam asa. Nu putem sa-i izolam la nesfarsit. Emotional, perioada asta a afectat teribil copiii si adolescentii. Speram sa fie bine. Ii testam saptamanal, ne testam saptamanal. Cumva, cred ca ne-am obisnuit sa traim cu virusul… Noi si bunicii suntem cu totii vaccinati”, a declarat Simona Gherghe pentru viva.ro.

Simona Gherghe isi duce, in continuare, copiii la gradinita

Simona Gherghe a declarat ca in ciuda situatie pandemice din Romania a ales sa ii duca, in continuare, pe copii la gradinita, deoarece “dezvoltarea lor emotionala e esentiala”.

“Am facut vreo trei luni gradinita online, in lockdown. Ana era chiar la inceput, atunci ar fi trebuit sa mearga la gradi si a fost singura ei legatura cu copiii si cu Miss. Atunci mi s-a parut bine pentru ea, caci izolarea aia si-asa ne-a afectat pe toti. Practic, intra in doua sesiuni de cate 30 de minute, cat faceau doua activitati. Dar evident ca nu e o solutie si ca un copil de cativa ani nu poate fi atent cateva ore… Nici sanatos nu e. Acesta e si motivul pentru care noi am ales sa-i ducem in continuare la gradinita, chiar si acum. Dezvoltarea lor emotionala e esentiala.”, a adaugat Simona Gherghe pentru sursa citata.

Cea mai mare teama a Simonei Gherghe, in calitate de mama

Intrebata care sunt cele mai mari temeri pe care le are, in calitate de mama, Simona Gherghe nu a ezitat sa spuna ca traieste cu spaima ca cei mici se pot imbolnavi.

“Mi-e teama sa nu se imbolnaveasca. Traiesc cu spaima asta… Ti-am spus ca ii testez des, sunt extrem de atenta la simptomele lor, cand mai racesc. Dar cred ca sunt frici cu care traiesc toate mamele, mai ales in perioada asta atat de grea.”, a precizat Simoa gherghe pentru viva.ro.

FOTO: unica.ro

Articole recomandate

Citeste si despre