Sharon Stone, in doliu dupa moartea nepotelului sau de 11 luni. Este sfasietor cum s-a stins micutul

/ / Modificat: 2021-09-03
Sharon Stone, in doliu dupa moartea nepotelului sau de 11 luni. Este sfasietor cum s-a stins micutul

Viata vedetelor de la Hollywood este urmarita cu interes si poate chiar cu invidie de milioane de oameni. Tragediile nu ii ocolesc, insa, nici pe cei celebri si bogati. Sharon Stone tocmai trece printr-o drama fara margini, dupa ce nepotelul ei s-a stins cu cateva zile inainte de a implini un an.

Sharon Stone, una dintre cele mai cunoscute figuri de la Hollywood, trece prin clipe de cosmar. Nepotelul ei, River, care a fost principalul motiv de bucurie in familia actritei pe timp de pandemie, s-a stins la doar 11 luni, dupa o scurta suferinta.

River venise pe lume in 8 septembrie 2020 si le-a umplut viata de bucurie si zambete tuturor celor din familie. Acum acestia il plang, neconsolati, dupa ce s-a stins, pe 30 august, intr-un mod aproape inexplicabil. Sharon Stone, care si-a impartit cu fanii bucuria de a fi devenit bunica, a tinut sa vorbeasca personal despre drama prin care trece familia sa.

Micutului i-au cedat organele

Pe 27 august actrita din "Basic Instinct" anunta ca River, nepotul si finul sa, a fost gasit in patut in stare foarte grava, dupa ce toate organele ii cedasera inexplicabil. Vedeta si-a rugat prietenii si fanii sa isi uneasca rugaciunile pentru ca fiul fratelui sau sa se poata face bine, cu toate ca era constienta ca era nevoie de un miracol pentru asta. Micutul River a luptat cateva zile, sustinut de aparatele la care a fost conectat, insa corpul sau micut nu a putut face fata unei asemenea incercari, iar pe 30 august medicii au fost nevoiti sa il declare decedat.

River putea sa para un copil ca oricare altul, insa inca de la nastere a fost diagnosticat cu insuficienta totala a organelor. Scurta sa existenta si-a petrecut-o in spital, unde medicii au incercat sa gaseasca leacul pentru ca baietelul sa poata duce o viata cvasi normala, insa totul a fost in zadar.

Sharon Stone, postare emotionanta

Actrita, una dintre cele mai puternice femei de la Hollywood, este obisnuita cu dramele. A fost abuzata si maltratata in copilarie, a facut un avort soldat cu complicatii in adolescenta, iar in urma cu 10 ani a suferit un accident vascular care i-a pus viata si cariera in pericol. Are trei copii, dintre care doi sunt infiati, iar acum se bucura pe cat posibil de prezenta micutului River in viata sa si a familiei sale.

In semn de omagiu si de "adio", actrita a postat pe contul de Instagram un filmulet cu baietelul plecat printre ingeri, iar pe fundal se aude piesa "Tears in Heaven", a lui Eric Clapton. Drama familiei actritei a impresionat o multime de celebritati de peste ocean, printre care si Nadia Comaneci, care i-a transmis un mesaj de condoleante in aceste clipe deosebit de grele.

Articole recomandate

Citeste si despre