Shakira si Pique au stabilit custodia copiilor. Cat timp vor petrece fiecare alaturi de copii

/ / Modificat: 2023-04-24
Shakira si Pique au stabilit custodia copiilor. Cat timp vor petrece fiecare alaturi de copii

Shakira si Pique au cazut de acord in privinta custodiei copiilor, dupa despartirea cu scandal. Cei doi au impreuna doi baieti, pe Milan si Sasha. Desi cei doi au avut parte de o despartire presarata cu scandaluri, spre surprinderea tuturor, au cazut rapid de acord in ceea ce priveste custodia copiilor. 

Shakira, in varsta de 46 de ani, s-a mutat in Miami impreuna cu cei doi baieti. Pique ii va putea vizita pe baietii lui timp de 10 zile in fiecare luna. In plus, va putea sa stea cu fiii sai la fiecare sarbatoare, mai exact Ziua Recunostintei, de Craciun si de Paste.

Totodata, cei doi copii isi vor petrece cea mai mare parte din vacanta de vara impreuna cu tatal lor. Astfel, 70% din vacanta vor sta cu tatal si 30% cu mama, potrivit news.ro.

Shakira s-a mutat in America impreuna cu cei doi copii

Dupa o relatie care a durat mai mult de un deceniu, Shakira si Pique s-au despartit. Shakira se mutase in urma cu ceva vreme in Barcelona, pentru a fi alaturi de sotul ei. Dupa divort insa, aceasta s-a mutat impreuna cu cei doi copii Milan (10 ani) si Sasha (8 ani) in America. Acestia au plecat in Miami dupa ce a primit o notificare de evacuare de la fostul socru, potrivit presei spaniole. Notificarea ar fi fost primita dupa ce Shakira a scos piesa care il vizeaza pe Pique si noua lui iubita, in emisiunea lui Jimmy Fallon, in urma cu o luna. Cu toate acestea, Shakira nu a dat nicio declaratie cu privire la evacuarea din casa din Barcelona.

“M-am stabilit in Barcelona pentru a da stabilitate copiilor mei, aceeasi stabilitate pe care o vom cauta acum in alt colt al planetei impreuna cu prietenii si familia. Astazi, vom incepe un alt capitol pentru a ne gasi fericirea. Multumim tuturor pentru ca ati navigat impreuna cu mine pe aceste valuri in Barcelona, locul unde am invatat ca prietenia este mai durabila decat iubirea.

Multumesc tuturor celor care m-au incurajat acolo, mi-au sters lacrimile, m-au inspirat si m-au facut sa cresc. Vreau sa multumesc publicului spaniol care m-a primit cu caldura si loialitate. Promit ca ne vom vedea in curand”, a scris Shakira pe retelele de socializare.

FOTO: marca.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre