Sfatul Andreei Balan pentru toate mamele care au divortat. Artista isi creste singura cele doua fetite

/ / Modificat: 2023-01-22
Sfatul Andreei Balan pentru toate mamele care au divortat. Artista isi creste singura cele doua fetite

De cand a divortat de George Burcea, Andreea Balan este cea care se ocupa de cresterea si educatia fetitelor ei. Vedeta este implicata 100% in viata celor mici si are parte de ajutor de la mama ei. Chiar daca lucrurile intre ea si fostul sot s-au terminat de mult timp, Andreea Balan spune ca tot ce conteaza acum este ca micutele ei sa fie fericite si sa nu simta nicio lipsa pe masura ce cresc.

„Vreau sa fie fericite. Cel mai important este sa fie fericite si sa se joace. Cat mai mult sa se joace. Eu si buni, amandoua, avem grija de ele din toate punctele de vedere. Mi-a fost foarte dor de ele (n.r. cand a fost la America Express) si acum incerc sa compensez cat mai mult, sa stau nonstop cu ele pentru ca am fost plecata o luna si ceva. Nu (n.r. nu are momente grele). Sa zicem, cand erau mai mici, caci acum a devenit usor, sunt mari, vorbesc, merg la gradinita, Ela este in clasa 0. Devine din ce in ce mai usor”, a declarat Andreea Balan, intr-un interviu pentru Ego.ro.

Vedeta a fost plecata recent intr-o vacanta in India, iar fetitele ei au ramas acasa, in grija bunicii. Andreea Balan le sfatuieste pe toate mamele singure sa ceara ajutor apropiatilor atunci cand simt ca le este greu si ca au nevoie de o pauza. Artista se bazeaza intotdeauna pe mama ei, care locuieste alaturi de ea si de fetite. Mama sa a fost cea care a stat cu cele mici timp de aproape doua luni, cat Andreea Balan a fost la filmarile pentru America Express.

„La mama (n.r. se duce cand are nevoie de ajutor). Normal, mama locuieste cu noi. Mama are grija de casa, mama are grija de tot. Mama are 3 fete. Fara mama, am muri de foame. Este de toate mama. Face cumparaturile, are grija de casa, de pisica, avem si doua broaste, avem si un papagal. Aveam si un catel, dar nu mai avem ca deja era prea greu”, a mai precizat cantareata, pentru aceeasi sursa.

FOTO: Facebook

Articole recomandate

Citeste si despre