Seriale si filme romantice de vazut pe Netflix

/ / Modificat: 2021-02-05
Seriale si filme romantice de vazut pe Netflix

Netflix a castigat popularitate in perioada pandemiei de coronavirus. Cum cinematografele, teatrele si restaurantele au fost inchise, singura relaxare au ramas serialele si filmele de pe aceasta platforma. 

Platforma de streaming Netflix a inregistrat aproximativ 16 milioane de abonati in primul trimestru al anului 2020, fiind depasite estimarile initiale si stabilit un record privind câstigurile trimestriale. In primul trimestru al anului, Netflix a adaugat bazei sale 15,77 milioane de abonati platitori. Aceasta crestere este determinata si de pandemia de Covid-19. 

Cele mai vizionate seriale si filme romantice pe Netflix

Bridgerton

Bridgerton, serialul fenomen de pe Netflix va avea opt sezoane. A fost unul dintre cele mai urmarite seriale romantice de platforma de streaming. Serialul urmareste povestea de dragoste dintre ducele de Hastings si Daphane, care spera sa gaseasca dragostea adevarata. 

Bridgerton a fost urmarit deja de peste 64 de milioane de telespectatori in doar o luna de la lansare. si a devenit astfel al cincilea mare succes pe Netflix, din toate timpurile.

365 de zile 

Drama erotica poloneza regizata de Barbara Bialowas si Tomasz Mandes a devenit cel mai vizionat film pe Netflix in doar doua zile de la lansare. Faptul ca „365 de zile” a fost numit „Un 50 Shades of Grey polonez” probabil ca a ajutat mult. Actorul italian Michele Morrone interpreteaza rolul lui Massimo, un membru al mafiei siciliene ce se indragosteste de o femeie frumoasa, care traieste o viata plictisitoare alaturi de un iubit indiferent. 

Emily in Paris 

Creatorul serialului Emily in Paris nu este nimeni altul decat Darren Star, aceeasi persoana care a stat in spatele faimosului Sex and the City. Serialul, care a fost foarte urmarit pe Netflix, a fost insa dur criticat, in special de catre francezi, pentru cliseele depasite prezentate in serial, jocul slab al actorilor si scenariul pueril.

Intersection 

Pentru iubitorii serialelor turcesti, Intersection prezinta povestea de dragoste dintre fiul unui prosper om de afaceri din Istanbul si Naz, medicu pediatru. Aflat in Italia pentru o calatorie de afaceri, el o intalneste pe Naz (Belcim Bilgin), doctorul care salveaza viata celui mai apropiat prieten al sau. Din pacate Naz pierde zborul spre Istanbul pentru a avea grija prietenul lui Ali, astfel ca cei doi trebuie sa se intoarca…

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Seriale familie

Articole recomandate

Citeste si despre