Serena Williams a devenit mama pentru a doua oara. Ce nume i-a pus fetitei ei

/ / Modificat: 2023-08-23
Serena Williams a devenit mama pentru a doua oara. Ce nume i-a pus fetitei ei

Serena Williams si Alexis Ohanian sunt in culmea fericirii, dupa ce au devenit parinti pentru a doua oara. Fosta jucatoare de tenis a nascut inca o fetita, care a primit un nume original. Cei doi parinti au facut anuntul nasterii pe retelele de socializare, unde au dezvaluit si ce nume a primit mezina familiei si au fost coplesiti de mesaje de felicitare. ”Bine ai venit, Adira River Ohanian”, a scris sotul sportivei, intr-o postare pe pagina lui de Instagram.

Ulterior, fericitul tatic a venit cu completari si a transmis: ”Sunt recunoscator sa anunt ca locuinta noastra este plina de iubire: o fetita nou-nascuta fericita si sanatoasa si o mama fericita si sanatoasa”, a mai scris Alexis pe internet. Cei doi au tinut secret faptul ca asteapta al doilea copil pentru mult timp. Fosta campioana la tenis si partenerul ei au anuntat sarcina abia la inceputul lunii mai, cand sportiva avea deja burtica mare.

Anuntul a fost facut in cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente mondene din Statele Unite, Met Gala. Serena a venit la eveniment imbracata intr-o rochie care ii punea in evidenta burtica de gravida si toata lumea a felicitat-o. Sportiva in varsta de 41 de ani si sotul ei, in varsta de 40, mai au impreuna o fetita. Alexis Olympia Ohanian a venit pe lume in anul 2017. Mama ei inca nu se retrasese din activitate la vremea respectiva si a luat o pauza scurta, cand sarcina a avansat si dupa nastere, dupa care a revenit pe terenul de tenis.

Serena Williams a fost una dintre cele mai bune jucatoare din lume si are in palmares 23 de titluri de Grand Slam. Aceasta s-a retras din activitate anul trecut, dupa US Open. Sotul ei nu activeaza in lumea sportiva, ci este un om de afaceri de succes. El este presedintele executiv al platformei Reddit.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Al doilea copil Nume copii

Articole recomandate

Citeste si despre