Secretul prieteniei de 17 ani dintre Adela Popescu si Laura Cosoi: „Atunci cand mi-a fost foarte greu, Adela a fost omul care m-a ajutat”

/ / Modificat: 2023-10-22
Secretul prieteniei de 17 ani dintre Adela Popescu si Laura Cosoi: „Atunci cand mi-a fost foarte greu, Adela a fost omul care m-a ajutat”

De mai bine de 17 ani, pe Adela Popescu si pe Laura Cosoi le leaga o prietenie extrem de stransa. Cele doua merg impreuna in vacante, alaturi de soti si copii si isi sunt alaturi chiar si in cele mai dificile momente.

Cele doua actrite s-au cunoscut in 2006, pe vremea cand Laura juca in serialul „La Bloc”, iar Adela pasea pentru prima data pe un platou de filmare. Cea care le-a facut cunostinta a fost Dana Rogoz, iar de atunci cele doua si-au fost alaturi si la bine, si la rau.

„Prietenia mea cu Adela este de foarte multi ani, cam din 2006 – 2007, deci multi ani de cand ne-am cunoscut. Ne-a facut cunostinta Dana Rogoz, care era prietena mea si cu care lucrasem la serialul La Bloc . Si apoi ne-am imprietenit. Cu Adela mai intai am fost prietene si apoi am fost colege mai intai intr-un spectacol de teatru, apoi in film si evident impartim si aceeasi echipa, agentie care ne reprezinta.

Atunci cand mi-a fost foarte greu, Adela a fost omul pe care l-am sunat si care m-a ajutat intr-un moment foarte delicat al vietii mele. Este o legatura pe viata, indiferent de ce se va intampla, ea va ramane in inima mea. Are un loc special”, a marturisit Laura Cosoi pentru Playtech.

  • Surse: playtech.ro
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu Laura cosoi

Articole recomandate

Citeste si despre