Sase barbati din showbiz care si-au crescut singuri copiii si s-au descurcat de minune

/ / Modificat: 2022-07-01
Sase barbati din showbiz care si-au crescut singuri copiii si s-au descurcat de minune

Atunci cand doi parteneri decid sa se desparta, de cele mai multe ori copiii raman in grija mamelor. Sigur ca exista si exceptii, cand tatii primesc custodia copiilor si le revine misiunea de a-i creste si a-i educa. La aceste situatii se adauga si intamplarile tragice cand mama isi pierde viata si tatal ramane sa isi creasca singur copilul sau copiii, sa fie si mama, si tata pentru cei mici.

In lumea mondena exista destule exemple de barbati care si-au crescut singuri copiii si au facut fata cu brio provocarii, atat in tara noastra, cat si in strainatate. Au facut tot ce au stiut mai bine pentru a le oferi copiilor lor tot ce este mai bun, atat din punct de vedere material, cat si emotional si au scos-o la capat cu bine pana la urma. Iata x barbati celebri care au fost si tata si mama pentru copiii lor!

Alex Dima a ramas vaduv in urma cu 12 ani

Prezentatorul de la Pro TV a ramas sa isi creasca singur fetita dupa ce sotia lui a fost diagnosticata cu cancer. Boala a fost descoperita la putin timp dupa ce a nascut-o pe fiica lor si din pacate a pierdut lupta cu maladia nemiloasa.

Alex Dima si-a crescut singur fetita, iar de curand a devenit din nou tata. Femeia cu care are o relatie de cativa ani a nascut un baietel, iar jurnalistul are acum doi copii.

Chef Joseph Hadad, si tata, si mama pentru cei trei copii

Celebrul bucatar si jurat de la Masterchef a ramas singur cu trei copii, doua fete si un baiat. Sotia lui a decedat cand cea mai mica dintre fete avea trei ani si jumatate, iar Joseph Hadad a facut tot ce a stiut mai bine pentru a le da o educatie celor trei copii ai sai.

Barbati de la Hollywood care si-au crescut copiii singuri

Liam Neeson a devenit vaduv dupa un accident tragic. Actorul de la Hollywood si-a pierdut si sotia in anul 2009. Aceasta a murit in urma unui accident la schi, lasand in urma doi copii, care aveau atunci 12 si 13 ani. Actorul i-a crescut pe cei doi si nu s-a mai recasatorit.

Collin Farrell are doi copii cu doua femei si, dupa ambele despartiri, copiii au ramas in grija lui.

Al Pacino s-a ocupat aproape exclusiv de copiii sai. Actorul de la Hollywood are trei copii: o fata mai mare si o fata si un baiat gemeni. Artistul si mama gemenilor au impartit custodia dupa despartire, insa copiii au stat mai mult cu tatal lor.

Pierce Brosnan a fost tata singur pentru trei dintre cei cinci copii ai sai. Actorul si prima lui sotie au adoptat doi copii, dupa care au facut si ei unul. Femeia s-a imbolnavit de cancer si a murit, iar Pierce Brosnan a ramas sa ii creasca singur pe cei trei baieti. Dupa ceva timp si-a refacut viata, alaturi de jurnalista Keely Shaye Smith si au mai avut impreuna inca doi copii, care au crescut alaturi de ceilalti trei frati mai mari ai lor.

Lenny Kravitz a avut o relatie cu Lisa Bonet, in urma careia s-a nascut fiica lor, Zoe. Cand s-au despartit, cei doi au avut custodie comuna asupra fetitei, insa cand avea 11 ani Zoe a decis sa locuiasca permanent cu tatal ei.

Nicolas Cage  a devenit tata pentru prima oara in anul 1990, insa relatia cu mama copilului lui s-a terminat urat. Actorul a obtinut custodia baiatului, care este acum un adult in toata firea.

FOTO: Facebook

Articole recomandate

Citeste si despre