Sanziana Buruiana bate recordul: „Pe 1 ianuarie anul viitor implinesc opt ani de cand alaptez non stop”

/ / Modificat: 2023-12-19
Sanziana Buruiana bate recordul: „Pe 1 ianuarie anul viitor implinesc opt ani de cand alaptez non stop”

Sanziana Buruiana este o mamica foarte dedicata. De cand s-a retras din televiziune, fosta asistenta TV s-a dedicat in totalitate familiei, in special de cele doua fetite pe care le are. Insa vedeta a socat pe toata lumea cand a marturisit ca inca isi alapteaza cele doua fetite.

Mai mult, aceasta a marturisit ca vrea sa bata recordul la alaptat. In luna ianuarie anul viitor, implineste 8 ani de cand isi alapteaza fetitele. Si nu are de gand sa se opreasca. 

„Pe 1 ianuarie anul viitor implinesc opt ani de cand alaptez non stop. Nu ma opresc, le dau pana vor dori ele sa se opreasca.

Nu are ce sa le cauzeze ca stau amandoua bine cu imunitatea”, a declarat Sanzi pentru Click!

Sanziana este foarte atenta si la nevoile sotului ei. Recunoaste ca nu are foarte mult timp, pentru ca cele doua fetite necesita multa atentie, insa are si momente de relaxare cu partenerul sau de viata. 

„Pana nu termini de rezolvat problemele copiilor nu te poti relaxa! Abia dupa ce-i bagi la somn poti sa te ocupi si de viata ta, pana atunci nu ai cum!

Sa ma vezi dupa o zi de munca, atunci cand trebuie sa le rezolv la fiecare problemele, daca mai sunt in forma! Nu ai cum!

La 12 noaptea pot sa ma relaxez si eu impreuna cu sotul!”, a mai martirisit Sanziana pentru aceeasi sursa.

Sanziana Buruiana a declarat ca ar fi dispusa sa continue cu acest obicei inca doi ani, astfel incat sa insumeze 10 ani de alaptat. Si are sanse, cea mica neavand decat 3 ani.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Monden Alaptare indelugata

Articole recomandate

Citeste si despre