Sacrificiul urias pe care l-a facut mama Biancai Dragusanu pentru fiica ei. Viata ei s-a schimbat total

/ / Modificat: 2021-07-11
Sacrificiul urias pe care l-a facut mama Biancai Dragusanu pentru fiica ei. Viata ei s-a schimbat total

Bianca Dragusanu are un mare ajutor pentru cresterea fetitei sale, Sofia. Mama vedetei, Madi, in varsta de 61 de ani, isi adora nepotica si a facut o schimbare radicala in viata ei, chiar daca nu mai este la prima tinerete. 

A dorit sa ii fie aproape fiicei sale si a renuntat la toata agoniseala ei si s-a mutat in Capitala. La Bucuresti, Madi si-a gasit un nou job si incearca sa se acomodeze cu noua viata. 

Mama Biancai s-a angajat la o agentie subordonata Ministerului Muncii si Protectiei Sociale. Astfel, Madi Dragusanu a facut miscarea la care multi  nici nu indraznesc sa se gandeasca.

De cateva luni, Madi Dragusanu este consilier la ANOFM (Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca) Sector 2. In trecut, ea a lucrat la AJOFM Hunedoara-Deva, acolo unde avea calitatea de expert. 

Mama Biancai Dragusanu a fost diagnosticata cu cancer 

Mama Biancai Dragusanu a trecut prin momente dramatice in urma cu 5 ani, cand a primit un diagnostic crunt din partea medicilor: cancer de piele. Bianca Dragusanu a avut atunci mari emotii pentru starea de sanatate a mamei ei, insa, din fericire, totul s-a terminat cu bine.

"Mama era foarte speriata, avea ochii in lacrimi mereu si nu stiam cum sa o mai consolez. De aceea, am luat decizia de a o duce la medic, in ciuda faptului ca ea nu voia nimic. Am convins-o ca trebuie sa se opereze pentru a-si salva viata”, povestea Bianca Dragusanu la vremea aceea.

Articole recomandate

Citeste si despre