S-a aflat ce sex va avea copilul Ginei Pistol si al lui Smiley

/ / Modificat: 2020-09-02
S-a aflat ce sex va avea copilul Ginei Pistol si al lui Smiley

Gina Pistol se pregateste in cel mai mare secret pentru cel mai important rol din viata ei: sa devina mamica. Potrivit apropiatilor vedetei, Gina este insarcinata in trei luni, iar de curand a aflat si sexul bebelusului. 

Smiley ii acorda cea mai mare atentie in aceasta perioada iubitei sale si este in culmea fericirii ca va deveni tatic. Gina nu doreste sa spuna ca este insarcinata, deoarece vrea sa se asigure ca totul decurge bine din punct de vedere medical. 

Astfel, dupa o relatie de 3 ani, Gina Pistol si Smiley au trecut la un alt nivel, iar peste cateva luni vor deveni parinti de fetita, dupa cum au marturisit surse apropiate cuplului. 

In ultima perioada Gina Pistol poarta haine mai largi care sa-i acopere foarte bine abdomenul. in plus, se pare ca prezentatoarea TV ar mai fi luat si câteva kilograme in greutate.

“Gina si Smiley vor avea, se pare, o fetita. Acestia sunt extrem de emotionati, fericiti, nu pot explica in cuvinte ceea ce traiesc. Momentan nu vor sa dezvaluie nimic, ei sunt foarte secretosi in ceea ce priveste viata lor personala. Gina se simte bine in mare parte, insa se pare ca ar mai fi luat cateva kilograme in plus si a inceput sa i se vada si burtica. 

gina pistol insarcinata

„In principiu, vor avea fetita, dupa cum ar spune ei. Sarcina ei decurge bine, el este si mai atent si cu ea. Gina si-a dorit foarte tare un copil si iata ca Dumnezeu pare sa i-l fi dat intr-un moment in care se astepta mai putin. Ea are in continuare proiecte, contracte pe care si le onoreaza cu brio, si se comporta ca si cum n-ar fi o graviduta”, sustin surse din anturajul Ginei Pistol si al lui Smiley.

Sursa: ciao.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Smiley

Articole recomandate

Citeste si despre