Roxana Vancea socheaza. Cum a reusit sa isi mentina abdomenul cu patratele in luna a 6-a de sarcina

/ / Modificat: 2021-08-17
Roxana Vancea socheaza. Cum a reusit sa isi mentina abdomenul cu patratele in luna a 6-a de sarcina

Roxana Vancea arata spectaculos, desi este insarcinata in luna a 6-a. Vedeta uimeste cu fiecare aparitie si nu ai spune sub nicio forma ca este gravida. 

Recent, fosta asistenta TV a postat pe retelele de socializare o imagine care pur si simplu a socat pe toata lumea. In cele 6 luni de sarcina nu s-a ingrasat aproape deloc. A pus pe ea doar 3 kilograme, iar abdomenul sau are inca patratele. 

„La 25 de săptămâni eu am luat 7 kg, iar ție nu ți se vede burtica”, i-a scris cineva.  

„Fiecare sarcină/persoană e diferită. Nu e literă de lege cât să ne îngrășăm sau cât să fim de slabe. Atât timp cât bebelușul e ok și cântărește cât trebuie, noi contăm cel mai puțin”, i-a răspuns vedeta. „Cum ai reușit să iei atât de puțin kg în sarcină? Ai vreo dietă sau genă bună?”, a fost o altă întrebare.

„Nu știu. Sunt activă de felul meu. Chiar dacă nu fac sală, găsesc câte ceva de făcut prin casă/curte. Am renunțat și la dulciuri și probabil gena”, a explicat Roxana Vancea. 

Roxana a marturisit, pentru impact.ro, ca a fost mereu atenta la alimentatia sa si nu a exagerat niciodata, mai ales acum, in timpul sarcinii. 

“Nu mă îngraș pentru că mănânc sănătos. Femeile însărcinate se îngrașă în perioada aceasta pentru că așa vor ele, le place să mănânce mult, nu că au pofte. Acesta este un pretext, ele iubesc mâncarea și dau vina pe pofte”, a mai spus Roxana, pentru impact.ro

Articole recomandate

Citeste si despre