Roxana Vancea ia in serios rolul de mama pentru fiul iubitului sau. De ce nu il lasa sa se uite la desene animate

/ / Modificat: 2022-02-04
Roxana Vancea ia in serios rolul de mama pentru fiul iubitului sau. De ce nu il lasa sa se uite la desene animate

Roxana Vancea a devenit mama in urma cu cateva luni, insa inainte de a aduce pe lume primul sau copil, fosta asistenta TV s-a „antrenat” cu fiul iubitului ei dintr-o relatie anterioara.

Roxana Vancea isi ia in serios rolul de mama atat in privinta bebelusului sau, cat si a lui Milan, fiul de 4 ani al iubitului ei, Dragos Paiu. Cei doi se iubesc nespus, iar Roxana se lauda cu el pe retelele de socializare ca si cum ar fi sange din sangele ei. Mai mult, ea se ocupa cu mare atentie si de educatia si dezvoltarea celui mic si isi doreste ca el sa creasca si sa se dezvolte frumos, corect si sanatos. Pentru asta are cateva reguli stricte, iar una dintre cele de baza este ca Milan nu are voie sa se uite la desene animate. O regula cam dura pentru orice copil, insa Vancea stie bine ce face si o face tocmai din iubire.

Marturisirea Roxanei i-a uimit pe multi dintre fanii ei, insa sportiva a oferit un argument foarte solid, cu toate ca traim vremuri in care multi parinti isi lasa copiii ore in sir in fata televizorului sau a oricarui alt device, uitandu-se la desene, in timp ce ei isi rezolva treburile curente.

„Are 4 ani. Intreaba orice psiholog daca la 4 ani un copil ar trebui sa aiba acces la orice tip de device”, a spus Roxana Vancea pe Instagram.

Roxana se considera o femeie implinita ca mama de doi baieti, chiar daca unul nu este fiul ei natural. Ea abia asteapta, totusi, sa revina in sala de antrenamente si are deja un program bine stabilit, urmand sa lucreze doar 3 ore in sala, pentru a putea fi cat mai mult alaturi de bebelusul ei, pe care il alapteaza.

Roxana Vancea a slabit in timp record dupa nastere

Roxana Vancea a acumulat doar 5 kilograme in plus in sarcina, pe care a si reusit sa le „topeasca” in timp record, revenind la 47 kg, cat avea si inainte de a ramane gravida.

„Am mancat normal in timpul sarcinii, am renuntat doar la dulciuri”, a marturisit Vancea pentru Playtech.ro.

Ea nici nu a vrut sa auda de vreo dieta speciala pentru a slabi dupa nastere. Din contra, spune ca mananca foarte mult pentru ca inca alapteaza si vrea ca bebelusul ei sa aiba parte de cea mai buna hrana.

FOTO: Facebook/Roxana Vancea

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre