Roxana Vancea este insarcinata. Cum l-a anuntat pe sot si ce sex va avea bebelusul

/ / Modificat: 2021-05-28
Roxana Vancea este insarcinata. Cum l-a anuntat pe sot si ce sex va avea bebelusul

Fosta asistenta TV Roxana Vancea, in varsta de 30 de ani, este insarcinata pentru prima oara. Va naste in cateva luni si spune ca isi dorea foarte mult sa devina mama. Roxana Vancea este gravida in trei luni si jumatate.

 „Dragos e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renuntat sapte luni sa mai ia suplimentele pentru sala. Ne-am facut analizele amandoi si am si aflat ca am ramas insarcinata.  S-a intamplat foarte repede. Inainte am facut teste de ovulatie. Eu, in trecut, cand ma ingrasasem, am avut probleme cu ovulatia. Am facut nu stiu cate teste, doua-trei odata, au iesit toate pozitive. Asa l-am anuntat: era pe canapea si m-am dus cu testul la el”, a declarat Roxana Vancea, la emisiunea Teo Show de la Kanal D. 

Ce sex va avea bebelusul 

Roxana a marturisit ca a fost foarte greu sa afle sexul bebelusului, pentru ca acesta era mereu agitat la ecografii. In cele din urma insa, medicul a anuntat-o ca sunt 70% sanse sa fie baiat. 

„Dupa ultima ecografie sunt 70% sanse sa nasc un baiat. Problema a fost ca s-a intors cu spatele, asa sta el. Mi-a fost rau in prima luna cand am ramas insarcinata. Aveam greturi. Dupa doua luni, nu am mai avut nimic.

Nu mai am voie sa fac abdomene. Medicul mi-a zis ca in trimestrul doi o sa ma simt ca o femeie normala, iar in trimestrul trei va fi mai greu. O sa am dureri de spate pentru ca mi-au crescut foarte mult sanii si eu sunt foarte slaba ”, a mai declarat viitoarea mamica.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre