Roxana Vancea, declaratii despre al doilea copil. A luat decizia fara sa stea pe ganduri

/ / Modificat: 2022-08-14
Roxana Vancea, declaratii despre al doilea copil. A luat decizia fara sa stea pe ganduri

Roxana Vancea a intrat, in urma cu aproape un an, in clubul mamicilor din Romania. Vedeta l-a adus pe lume la finalul anului 2021 pe bebelusul ei, Zian, insa avea deja „antrenamentul” de mama facut. Inainte de a naste propriul copil, Roxana Vancea a avut grija de Milan, baietelul pe care sotul ei il are dintr-o relatie anterioara si pe care il cresc impreuna.

Vedeta TV este, asadar, mama pentru doi copii, atat pentru bebelusul ei, Zian, cat si pentru fratele lui mai mare, Milan. Chiar daca a avut parte de o sarcina usoara si o nastere naturala, asa cum a planuit, si a avut norocul sa aiba un bebelus cuminte si sa revina rapid la silueta care a consacrat-o, Roxana Vancea nu planuieste sa mai aduca pe lume un alt copil, cel putin nu prea curand.

Fosta asistenta TV a declarat, intr-un interviu pentru Playtech.ro ca nu ar face fata la trei copii si ca deja Milan si Zian ii ocupa tot timpul. Mai mult, vedeta ar simti ca ia din timpul dedicat lor, daca ar trebui sa ingrijeasca inca un bebelus si nu este dispusa sa faca acest lucru.

„Nu mai am in plan niciun copil. Imi ocupa tot timpul, jumatate de an mi s-a parut ca i-am rapit lui Milan foarte multe momente, in care noi puteam sa mergem, sa facem lucruri si am fost conditionati de faptul ca bebe e prea mic si nu putem sa mergem. Chiar daca am plecat cu el de la 2 luni, am fost cu el in piscina la munte, intr-un hotel, dar mi s-ar parea ca ii tin oarecum pe loc pe Milan si pe Zian”, a explicat Roxana Vancea, pentru sursa citata.

Roxana Vancea a pus pe pauza planurile de nunta

Desi initial planuia sa faca nunta si botezul micutului Zian in acelasi timp, Roxana Vancea s-a razgandit pe parcurs. Vedeta si-a botezat bebelusul vara aceasta, insa nunta mai are de asteptat. Chiar daca a slabit rapid dupa nastere, ba chiar are o greutate mai mica decat inainte sa ramana insarcinata, si ar putea purta orice fel de rochie de mireasa isi doreste, vedeta nu are timp, deocamdata, sa se ocupe de organizarea evenimentului, asa ca l-a mai amanat putin. Se gandeste insa la cum ar vrea sa arate in ziua nuntii si un lucru stie sigur: vrea o rochie simpla, care sa o reprezinte, si incaltari cat mai comode.

„Imi doresc o rochie foarte simpla. Si la botez am avut o chestie tot asa care sa ma reprezinte, scurta, baby doll. Nu ma vad cu vreo rochie din asta vaporoasa, lunga, trene, ma vad cu ceva comod, eventual sa am bascheti, adidiasi ceva, nu ma vad vreo mireasa pompoasa, cat mai simpla”, a mai declarat, in cadrul aceluiasi interviu, Roxana Vancea.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii vedete Al doilea copil

Articole recomandate

Citeste si despre