Roxana Vancea a socat toate mamicile. Cate kilograme are la doar o saptamana dupa ce a nascut

/ / Modificat: 2021-11-23
Roxana Vancea a socat toate mamicile. Cate kilograme are la doar o saptamana dupa ce a nascut

Roxana Vancea este clar una dintre cele mai norocoase femei. In timpul sarcinii a aratat spectaculos. Fosta asistenta TV s-a ingrasat foarte putin in timpul sarcinii si a avut o viata activa. Nici nu ai fi spus ca este insarcinata, asa ca era de asteptat sa isi revina foarte rapid la formele initiale, pe care le-a obtinut cu multa munca in sala de sport si un stil de viata sanatos. 

Odată cu aflarea veștii că va deveni mamă, Roxana a încercat să aibă și mai multă grijă de modul în care arată, cu toate că a avut o sarcină cu probleme, iar medicul i-a interzis la un moment dat să mai facă mișcare.

Cu toate acestea, la doar cateva zile dupa nastere, Roxana Vancea s-a cantarit si a aratat tuturor cate kilograme are. Ea a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie care arată că are 47,9 kilograme, ceea e înseamnă că a acumulat doar 5,5 kilograme în timpul sarcinii.

Roxana Vancea a nascut natural, fara epidurala. Vedeta a adus pe lume un baietel perfect sanatos, care a primit nota 10 la nastere. 

"Sunt bine, am născut natural, fără epidurală, fără nimic.  Ca bunica. Bebele a cântărit la naștere 3,200 kg și are 51 de centimetri. Este sănătos. Sănătoasă sunt și eu. Am născut la stat, la Spitalul Filantropia. Doamne ajută! Vreau acasă!", a transmis la acel moment Roxana Vancea, în cadrul unei intervenții la TV.

Articole recomandate

Citeste si despre