Roxana Vancea a schimbat numele copilului. Cum il cheama, de fapt, pe fiul acesteia

/ / Modificat: 2021-12-02
Roxana Vancea a schimbat numele copilului. Cum il cheama, de fapt, pe fiul acesteia

In urma cu aproximativ doua saptamani, pe 16 noiembrie, Roxana Vancea a devenit mamica pentru prima oara. Aceasta a adus pe lume un baietel perfect sanatos. Recent insa a luat o decizie radicala in privinta numeleui micutului. 

Proaspata mamica a decis sa-i schimbe numele baietelului ei, deoarece numele ales de fiul ei vitreg, Milan, i se parea prea comun. Astfel, din numele ales prima oara, Ayan, Roxana Vancea a decis sa-l schimbe cu unul mai putin comun, respectiv Zian. 

Zian este un nume care provine din limba araba si inseamna „frumusete, eleganta”.

Roxana Vancea, extrem de fericita de cand a devenit mamica

De cand a devenit mamica, Roxana Vancea nu-si mai incape in piele de fericire. Recent, fosta asistenta TV a publicat un video emotionant cu Zian si taticul lui, in timp ce sta la pieptul sau. 

Micutul care este extrem de adorabil, dormea linistit, semanand mai degraba cu un ingeras. Nu este de mirare ca fanii n-au contenit cu laudele la adresa lui Zian.

In timp ce Roxana experimenteaza pentru prima oara experienta de a deveni mamica, sotul acesteia mai are un copil dintr-o relatie anterioara.

Micutul Milan si-a dorit foarte mult un fratior si iata ca visul lui s-a indeplinit. Totodata, el a fost cel care si-a dorit ca pe noul membru al familiei sa-l cheme ”Ayan”, insa Roxana s-a razgandit in ultima clipa.

Foto: wowbiz.ro

Articole recomandate

Citeste si despre