Roxana Ionescu, despre cat de greu i-a fost dupa ce a pierdut sarcina. "S-au intamplat foarte multe"

/ / Modificat: 2019-10-24
Roxana Ionescu, despre cat de greu i-a fost dupa ce a pierdut sarcina.

Roxana Ionescu a trecut in urma cu cateva luni prin cea mai grea incercare din viata sa. In luna octombrie ea trebuia sa devina mama pentru prima data. Dar din cauza unor complicatii, sarcina s-a oprit din evolutia in luna a sasea. Roxana urma sa aiba un baietel.

La trei luni de la aceasta intamplare, Roxana a marturisit ca a gasit resursele necesare sa treaca peste aceast episod dureros. Nu i-a fost deloc usor, dar l-a avut alaturi pe iubitul sau, Tinu Vidaicu, dar si pe prieteni. Fosta asistenta tv este convinsa ca intr-o zi isi va implini visul de a avea un copil.

"S-au intamplat foarte multe lucruri in ultimii 12 ani. Am schimbat orasul, jobul. Tot timpul am avut norocul sa ies repede dintr-o cumpana. A mai fost un moment fericit, dupa care a urmat cel mai trist. Ce s-a intamplat cu bebe. (...) Suntem impreuna si cred ca vom face tot posibilul ca sa avem doar momente fericite in viata. In general e greu, dar imi place sa nu stau cu gandul doar acolo. Fac orice sa ma detasez cat se poate. Daca stau si ma ingrop in acea problemă tot mie imi fac rau si celor din jurul meu. Ma ajut prin munca, ies foarte mult. Timpul te face sa te gandesti altfel. (...) La anul speram sa facem nunta, a spus Roxana Ionescu, potrivit VIVA!.

Tinu Vidaicu a anuntat ca Roxana Ionescu a pierdut sarcina

"Anul asta nu va mai exista niciun bebe, pentru ca n-a mai putut sa creasca. Din pacate, am inteles că se intampla des. Din fericire, am inteles ca nu este o chestiune genetica. Se numeste insuficienta placentara si asta inseamna ca fatul nu se poate hrani suficient. Partea buna este ca nu este nimic tragic si ca Roxana este bine si ca in cateva luni putem incerca din nou," explica iubitul Roxanei in urma cu trei luni.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre