Roxana Hulpe a devenit mama. Prezentatoarea de la Pro TV e in culmea fericirii

/ / Modificat: 2023-02-02
Roxana Hulpe a devenit mama. Prezentatoarea de la Pro TV e in culmea fericirii

Inca un bebelus a venit pe lume in „familia” Pro TV: prezentatoarea Roxana Hulpe a adus pe lume o fetita care va purta numele Zora.

De la pupitrul Stirilor Pro TV, Roxana Hulpe a trecut acum la rolul de mama. Fiica ei a venit pe lume in prima zi de februarie, iar ea si sotul sau i-au ales un nume deosebit. Micuta Zora a primit nota 10 la nastere si si-a facut parintii foarte, foarte fericiti.

„Zora, fetita rasaritului de nota 10, ne-a facut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odata cu ea, ieri, pe 1 februarie, si ne-a luminat inimile. Dumnezeu ne-a trimis o minune si ii multumim pentru toata dragostea aceasta nespus de mare pe care o simtim eu si sotul meu, dar si familiile noastre si prietenii. Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emotii atat, atat de intense si e doar inceputul. Mi-am dorit doar sa vina sanatoasa si le mulțumesc tuturor oamenilor care stiu ca s-au rugat alaturi de noi. Le multumesc si medicilor cu ajutorul carora a venit pe lume micuta galagioasa si minunata!”, a spus Roxana Hulpe pentru protv.ro.

Roxana Hulpe va lua o pauza bine meritata de la rolul de prezentatoare de stiri, iar locul ei la pupitru va fi ocupat, pe rand, in weekenduri de Andreea Marinescu si Lavinia Petrea, care ii vor sta alaturi lui Cosmin Stan.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre