Rona Hartner si-a retras fiica de la scoala, pentru a petrece ultimul an alaturi de ea

/ / Modificat: 2023-11-24
Rona Hartner si-a retras fiica de la scoala, pentru a petrece ultimul an alaturi de ea

Rona Hartner a incetat din viata ieri, la doar 50 de ani, dupa o lupta grea cu cancerul la creier si la plamani. Desi regretata actrita marturisea plina de viata, in urma cu nici 2 luni, ca metastazele au disparut si ca parca a renascut, boala a rapus-o in cele din urma.

Rona a plecat dintre noi, lasand in urma o fiica de 15 ani, Rita Sumalya, care i-a fost alaturi mamei sale in lupta cu boala necrutatoare. Mai mult decat atat, actrita a retras-o pe adolescenta de la scoala in ultimul an, pentru a petrece cat mai mult timp impreuna.

Fiica Ronei Hartner, ramasa orfana la numai 15 ani

Rita Sumalya s-a nascut in Franta si este rodul iubirii Ronei Hartner cu dansatorul argentinian Rocco Sedano, de care regretata actrita s-a despartit la scurt timp dupa ce a nascut. Adolescenta i-a fost alaturi mamei sale in lupta cu cancerul si era langa ea, in cabinet, atunci cand medicii i-au dat vestea despre cat de grav bolnava era actrita.

La inceputul lunii septembrie 2023, actrita a povestit, pentru Click.ro, ce i-au spus medicii fetei sale in momentul in care ea a fost diagnostica cu metasteze la creier si la plamani.

„Fiica mea, Rita, scumpa de ea, ma sustine neconditionat, prin simplul fapt ca nu imi arata cand plange si ca este speriata de situatie. Mai ales ca doctorii i-au zis sa mearga sa faca testamentul in favoarea ei.

Rita este si foarte ambitioasa. A terminat scoala de make-up artist in Romania si este foarte fericita de rezultatul pe care l-a obtinut”, spunea Rona Hartner.

In mai 2023, cand actrita se credea complet vindecata de cancer, a venit impreuna cu fiica sa in emisiunea lui Teo, unde a povestit ca a retras-o pe aceasta de la scoala, pentru a petrece mai mult timp impreuna.

„Anul acesta mi-am luat un an sabatic mama-fiica, sa descoperim mai multe lucruri impreuna. Si o iau cu mine peste tot. Imi dau seama ca la 18 ani va pleca pe drumul ei, intre sapte ani si acum a fost numai si numai la scoala. Si eu de fiecare data cand plecam in Romania, ea ramanea cu mama. Iar eu, ca artista, am simtit o suferinta destul de mare. De aceea am optat sa faca o scoala acasa, este in Franta, si in acelasi timp sa ma urmeze peste tot. Home schooling, cu scoala de modeling, cu alte chestii. Nu prea ii place la scoala cu foarte multi copii, colegii nu au fost prea cool. Asa ca home schooling ii convine mai mult.

Vrea sa faca un curs de hair styling, pe culoare bio, va face si modeling. Si avem si un film in care va juca. A mai jucat, deja, in trei filme. Si e basista”, a povestit atunci Rona Hartner.

Intre timp, fata a terminat cursul de make up, iar mama ei i-a fost in repetate randuri model.

  • Surse: click.ro, libertatea.ro
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Vedete copii Boala Rona Hartner

Articole recomandate

Citeste si despre