Rona Hartner, despre divort: "Sunt mama si am ales sa fiu singura iarasi pentru binele fetei mele"

/ / Modificat: 2021-05-15
Rona Hartner, despre divort:

Actrita Rona Hartner a marturisit ca divorteaza de sotul sau, DJ-ul francez Hervé Camilleri, la nici trei ani de la casatorie. Artista a facut anuntul in cadrul emisiunii Vorbeste Lumea, dar a postat si pe Facebook un mesaj in care a explicat de ce a decis sa puna punct mariajului sau. 

”Din respect pentru fostul sot va fac aici o declaratie adevarata si atat, vreau sa respect ceea ce am trait cat si persoana careia i-am spus Da in fata lui Dumnezeu.  Poate ca criza mondiala ne-a dezunit, poate pur si simplu asa a fost sa fie.  Suntem 50% 50% responsabili fiecare. Nu vreau sa acuz pe nimeni si nu voi face tavalug de detalii, dar sunt mama si am ales sa fiu singura iarasi pentru binele fetei mele. 

Va astept sa imi fiti aproape si poate asa veti intelege de ce de doua luni nu mai apar nicaieri... Nu am vrut sa va supar cu problemele mele fiindca lumea o duce deja atat de rau incat vreau sa va vorbesc doar despre faptul ca Dumnezeu imi este in continuare aproape si ca El imi lumineaza viata. 

Va spun tuturor celor care aveti situatii dficile - sa aveti curaj sa mergeti mai departe ca Dumnezeu nu va lasa mana si va tine aproape de El!!!”, a scris Rona Hartner pe pagina sa de Facebook.

A suferit dupa despartire. Rona a petrecut Pastele singura 

Rona Hartner a marturisit ca a petrecut Pastele singura, iar acest lucru a afectat-o enorm, mai ales ca ea este o persoana foarte credincioasa. 

"De Paște nu am fost împreună. A fost un Post mai dificil și cred că misiunea pe care o aveam împreună avea nevoie de noi să fim un pic mai puternici și poate că nu am fost, așa că eu continui această misiune, pentru că eu consider că Dumnezeu mă iubește foarte tare, dar asta e situația. Drumurile noastre s-au despărțit", a continuat ea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Rona Hartner

Articole recomandate

Citeste si despre