Romanita Iovan, investitie uriasa in educatia fiului. 15.000 de euro doar pentru cresa: "Albert spune buna ziua si unui om care matura"

/ / Modificat: 2023-11-12
Romanita Iovan, investitie uriasa in educatia fiului. 15.000 de euro doar pentru cresa:

Romanita Iovan este tare mandra de fiul sau Albert, care acum are 17 ani. Creatoarea de moda a ales sa investeasca in educatia fiului sau decat sa ii cumpere masini sau alte bunuri materiale. Recunoaste ca sumele pe care le-a cheltuit nu sunt deloc mici, insa este multumita ca Albert nu a avut nevoie de meditatii si nici de ajutor la teme din partea ei. 

Albert studiaza la un liceu privat de prestigiu 

Fiul Romanitei Iovan studiaza la o scoala privata din Bucuresti, mai exact al British School si stie ca mama lui a facut mari eforturi pentru a-i oferi cea mai buna educatie. 

„Nu am facut meditatii niciodata, dar stiu ca scoala mea costa 25.000 de euro pe an”, a spus adolescentul, potrivit playtech.ro.

Romanita a platit 15.000 de euro doar pentru cresa 

Suma pe care o plateste pe an Romanita pentru studiile lui Albert se ridica la 25.000 de euro pe an. 

„El e la British School, investitia in educatie e cea mai importanta, conteaza ca e acolo, cum il educa si etc. E la British School de 13 ani. Am inceput cu 15.000 la cresa. Jumatate de milion il costa scoala lui in total, investitia in educatie este cea mai importanta, nu masina, nu casa. Eu nu am facut niciodata lectii cu el, nici cand era mic, nici cand era mai mare”, a spus Romanita Iovan, in cadrul emisiunii „Ego Life”.

Cum l-a tinut departe de vicii pe fiul sau 

Albert este un copil cu foarte mult bun simt si respectuos. El nu consuma alcool, nu bea si nu fumeaza. 

„Conteaza educatia, conteaza foarte mult sa vorbesti cu copilul, sa-i explici ce este bine si ce nu este. Albert nu a vazut in casa sa fumez, sa beau alcool sau alte instrumente care dau o stare de bine. La mine starea de bine este daca ascult o muzica, daca dansez in mijlocul covorului. Sau fac sport si ma uit la un film.

Apropo de educatie, Albert spune buna ziua si unui om de pe strada care matura. Daca s-a intalnit cu o fata, s-a dus si i-a cumparat un buchet de flori inainte. Important este sa petreci timp cu copilul tau. Asta s-a intamplat si se intampla in continuare in cazul nostru. M-am ocupat de Albert, am petrecut timp cu el. La mine nu a fost situatia sa ma duc la munca si sa ma intorc cand copilul dormea. Am serviciul in aceeasi locatie in care am si locuinta. Oricum ar fi fost, eu mi-am creat toate conditiile astea, pentru a fi apropiata de copilul meu. Controlul asupra copilului trebuie sa fie in sensul bun. Daca se intampla ceva rau, eu trebuie sa fiu prima persoana pe care o suna”, a conchis si mama lui, Romanita.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Educatia copilului Cresa copil

Articole recomandate

Citeste si despre