Rihanna, insarcinata pentru a doua oara. Si-a etalat burtica de gravida la cel mai important eveniment sportiv

/ / Modificat: 2023-02-13
Rihanna, insarcinata pentru a doua oara. Si-a etalat burtica de gravida la cel mai important eveniment sportiv

La mai putin de un an de cand a adus pe lume primul ei copil, Rihanna este insarcinata din nou. Cantareata a surprins pe toata lumea duminica seara, atunci cand a aparut pe scena de la Super Bowl cu burtica de gravida. Artista a fost responsabila pentru show-ul muzical din finala campionatului de fotbal american si milioane de oameni au urmarit cu sufletul la gura momentul ei din pauza. Surpriza cea mai mare a venit in momentul in care Rihanna a urcat pe scena si toata lumea i-a observat burtica proeminenta.

Riri a purtat un outfit rosu, mulat, care i-a pus in evidenta formele. Judecand dupa cum arata burtica ei, artista se afla deja in cel de-al doilea trimestru de sarcina si mai are cateva luni pana cand va naste din nou. Multi au fost surprinsi sa vada ca Rihanna asteapta al doilea copil, cu atat mai mult cu cat nu a trecut nici macar un an de cand artista a nascut primul copil. Ea a devenit mama pentru prima data in luna mai a anului trecut, iar acum, la 9 luni distanta, este din nou insarcinata, iar sarcina este destul de avansata. Cel mai probabil, cel de-al doilea copil al ei va veni pe lume in aceeasi perioada in care s-a nascut si primul si diferenta de varsta dintre ei va fi de doar un an.

Cat timp este recomandat sa treaca intre doua nasteri consecutive

Dupa o nastere, organismul unei femei are nevoie de timp pentru a se reface complet. Perioada minima pana cand sistemul reproducator se vindeca si isi recapata functiile este de 6-8 saptamani, in functie de organism. Pentru a putea duce pana la termen o noua sarcina, uterul trebuie sa fie vindecat dupa prima nastere. Cei mai multi medici obstetricieni recomanda ca femeile sa astepte minimum 6 luni dupa nastere, inainte de a concepe din nou, in cazul in care au nascut prin cezariana. La nasterea naturala, se poate si mai repede, iar femeia poate ramane din nou insarcinata la aproximativ 3 luni dupa prima nastere.

Multe femei isi doresc sa aiba al doilea copil cat mai repede, insa in functie de organism, o a doua sarcina poate fi obtinuta mai usor sau mai greu. Sansele de a concepe din nou sunt influentate de rapiditatea cu care organismul isi reia functiile, dar si de alaptare, care poate inhiba ovulatia. Trebuie mentionat ca ovulatia poate sa aiba loc chiar daca nu s-a reluat ciclul mentrual. Indiferent daca vrei sa ramai insarcinata sau nu la scurt timp dupa nastere, cel mai bine este sa discuti cu medicul ginecolog despre acest subiect. El te poate indruma, in functie de istoricul tau medical, si iti va spune daca este sigur sa ramai din nou insarcinata la putin timp dupa nastere sau trebuie sa mai astepti cateva luni.

FOTO: Facebook/Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Parinti celebri Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre