Richard Abou Zaki, de la Chefi la Cutite, are o fetita adorabila. ”La un an si jumatate i-am dat sa guste foie-gras”

/ / Modificat: 2024-04-02
Richard Abou Zaki, de la Chefi la Cutite, are o fetita adorabila. ”La un an si jumatate i-am dat sa guste foie-gras”

 

Chef Richard Abou Zaki este unul dintre noii jurati ai emisiunii Chefi la Cutite. Dupa ce anul trecut a aparut in emisiune in calitate de concurent, acum sta la masa juriuluil. Putini stiu ce familie frumoasa are juratul de la emisiunea culinara. 

Chef Richard Abou Zaki, topit dupa fetita lui 

La doar 28 de ani, Richard Abou Zaki se poate declara implinit. Noul jurat de la Chefi la Cutite munceste de la o varsta frageda si si-a facut un nume in domeniul gastronomiei. Are cateva restaurante in Italia, dintre care unul cu o stea Michelin, iar de curand a facut pasul si catre televiziune, in emisiunea de la Antena 1. 

Si pe plan personal juratul de la Chefi la Cutite poate spune ca este implinit. Are o familie frumoasa si o fetita pe care o rasfata cu tot felul de preparate culinare fine. El si partenera sa, Alexandra, formeaza un cuplu de 8 ani si au impreuna o fetita de 3 ani, pe nume Carlotta. Micuta este adorabila si seamana foarte bine cu tatal ei. Putini stiu ca mama fiicei lui Richard Abou Zaki este cu 13 ani mai mare decat el. Acest lucru nu a reprezentat insa un impediment in calea fericirii lor. 

Ce spune despre familia lui 

”Fiica mea, Carlotta, a mancat, la numai 3 ani, in peste 20 de restaurante cu stele Michelin. La un an si jumatate, i-am dat sa guste foie-gras si e incredibil cum vrea sa guste din tot, nu refuza niciun fel de mancare. Degustatul a devenit chiar o pasiune pentru ea. Sper sa isi tot cultive acest gust”, a povestit juratul, la un moment dat. 

”Mama mea e romanca, iar tatal meu e de origine libanez. Ei s-au cunoscut in Cipru, cand mama mea era o balerina profesionista, apoi m-am nascut eu. Ei s-au despartit cand aveam 6 luni, iar tatal meu a plecat in America. Eu am ramas cu mama mea. Cu tata am tinut legatura, vorbeam de 2-3 ori pe an. (…) Eu mi-am dedicat toata viata bucatariei. Cred ca a fost destinul meu sa ma fac bucatar”, a mai spus juratul, in sezonul in care a aparut in calitate de concurent la Chefi la Cutite. 

FOTO: Facebook

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre