Regula de aur de la care fiica lui Aurelian Temisan si a Monicai Davidescu nu are voie sa se abata

/ / Modificat: 2023-08-28
Regula de aur de la care fiica lui Aurelian Temisan si a Monicai Davidescu nu are voie sa se abata

Aurelian Temisan si Monica Davidescu formeaza unul dintre cele mai sudate, dar si mai discrete cupluri din showbiz. Cei doi actori sunt casatoriti din anul 1996 si au impreuna o fiica pe nume Dora Maria, care acum este adolescenta. Chiar daca amandoi se implica in egala masura in viata de familie, rolurile sunt impartite clar.

Actrita a povestit, intr-un interviu acordat recent, ca atunci cand vine vorba despre autoritate in familie, ea este cea care impune reguli si care o pune pe fiica lor sa faca lucrurile care de obicei copiilor nu le plac, cum ar fi teme sau curatenie in camera. Aurelian Temisan, pe de alta parte, este responsabil cu relaxarea, cu plimbarile in parc si cu distractia.

„Intotdeauna e mama. Eu o pun sa se spele, sa citeasca, sa isi faca temele, sa faca curat, lucrurile obisnuite pe care, de obicei, niciun copil nu le face ca vrea sa le faca. Atunci, daca eu tot ii aduc aminte de lucruri care trebuie facute, il prefera pe tata, alaturi de care se joaca sau iese in parc. Apoi, seamana cu tatal ei!”, a povestit actrita, pentru EGO.ro.

Monica Davidescu a mai spus si ca are o regula importanta atunci cand vine vorba despre fiica ei. Indiferent unde ar merge, Dora trebuie sa o anunte pe mama ei unde se afla. Parintii trebuie sa stie mereu despre ea, pentru a sti de unde sa o ia.

„Regula primordiala pe care ea a invatat-o este ca trebuie sa stiu intotdeauna unde e. Nu are voie sa mearga intr-un loc despre care eu nu stiu, fie ca este la o prietena, fie ca este pe la cineva din familie. Trebuie sa stiu unde se afla in acel moment ca sa stiu de unde sa o iau! Aceasta este regula principala, intotdeauna trebuie sa stiu unde este!”, a mai spus actrita, pentru aceeasi sursa.

Dora a crescut in lumea artistica si ii place sa fie alaturi de parintii ei, la teatru. Mama sa a povestit ca adolescenta a mers de multe ori cu ei la repetitii la teatru, a stat in culise si i-a ajutat cu ce a fost nevoie, atunci cand acestia pregateau cate un spectacol.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Reguli copii

Articole recomandate

Citeste si despre