Razvan Rat, de la Imperiul Leilor, pune pret pe educatia financiara a fiicei sale: "Imi educ copilul sa nu fie acel copil de bani gata"

/ / Modificat: 2023-11-29
Razvan Rat, de la Imperiul Leilor, pune pret pe educatia financiara a fiicei sale:

Razvan Rat, fost fotbalist si actualmente antreprenor si investitor la Imperiul Leilor, este foarte preocupat de educatia pe care i-o ofera fiicei sale. Chiar daca are o situatie financiara care ii permite sa ii ofere copilului lui tot ce isi doreste, fostul fundas spune ca nu vrea ca fiica lui sa creasca rasfatata si sa fie un copil de bani gata.

Dupa ce a renuntat la fotbal, Razvan Rat s-a facut antreprenor. De cateva luni, apare in emisiunea Imperiul Leilor, in calitate de investitor. Pe plan personal, fostul fotbalist este preocupat de educatia financiara pe care i-o ofera copilului sau. Rat a oferit recent un interviu pentru publicatia Impact.ro, in care a spus cum se raporteaza el la bani, atunci cand vine vorba de fiica lui. Razvan Rat si sotia sa, Iulia, au impreuna o fata in varsta de 12 ani si isi doresc ca ea sa stie valoarea banilor si sa nu creasca rasfatata.

„Fetita mea are 12 ani si jumatate. Cred ca incerc sa fiu un tata echilibrat sa spunem asa si incerc sa imi educ copilul sa nu devina, sa nu fie acel copil de bani gata. Si atunci incerc foarte mult sa am discutii despre ceea ce inseamna greutatea banului si ceea ce inseamna a munci pentru bani si cat de greu este pana la urma sa faci bani. Si atunci partea asta cu cheltuitul este la fel de importanta si incerc sa ii imprim acea mentalitate corecta din punct de vedere al statutului ei pana la urma. Spre deosebire de mine, are norocul sa fie nascuta intr-o familie care este potenta din punct de vedere financiar si atunci eu cred ca are nevoie de o atentie mult mai speciala in ceea ce priveste educatia financiara.”, a spus fostul fundas, pentru sursa mentionata.

Pentru ca a practicat sportul toata viata, Razvan Rat pune mare accent si pe miscare, atunci cand vine vorba de fetita lui. Aceasta face gimnastica, tenis si dansuri, pentru a-si da seama ce ii place cel mai mult. Tatal ei spune ca fata este si foarte creativa si este pasionata de scris, astfel ca o incurajeaza in aceasta directie.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Educatie financiara

Articole recomandate

Citeste si despre